opakovany zapal dychacich ciest/priedusiek

Florka

Moj otec mal tento problem, tak mu mama dala pod vianocny stromcek minuly rok wobenzym. Uzival, zafungoval a teraz ho uziva v jesennom/zimnom obdobi pravidelne. A ja aspon viem, co mu podarujem na Vianoce tento rok.

granko09

vyskusaj enzymy, ja beriem konkretne wobenzym, pretoze tiez som mala znizenu imunitu a neustale zapaly dychacich ciest a zabralo mi to.

ashena

Ahojte, som tu po prvykrat,tak prepacte, ak budem hovorit ako \"talian\".Ale pretoze uz neviem, co robit a som zufala, skusam uz vselico.. Moj syn od aprila 2008 opakovane dostava zapal pluc.Zacne to normalnou nadchou a o dva dni ma tazke dychanie, s ktorym vzdy skoncime v nemocnici.Predtym nebol nikdy vazne chory, ani nema ine choroby, staci proste aby prisla nadcha a uz to ide - zapal pluc bez horucok.Robim si velke starosti, pretoze neustale uzivanie antibiotik mu urcite nepomaha.Zapal pluc mal v aprili, juni, auguste, decembri a teraz v januari, s tym, ze v decembri mal prasklinku na plucach a vzduch mu vysiel medzi pluca a hrudny kos.Zijeme v zahranici, takze velakrat ani nerozumiem co lekari vravia.Chcem vas poprosit o dake informacie, ci je take nieco normalne, ci sa to moze takto objavit bez priciny,ci to nemoze mat neskorsie nasledky a ci take nieco moze same casom zmiznut.. Vdaka

RNG

babulak, ja radim len potravinove doplnky, nie lieky. Niektore z nich lekarne maju, ine dostanes len v specializovanych obchodoch alebo cez internet.

babulak

Dakujem za tipy. RNG, dostat uvedene pripravky normalne v lekarni?
Praveze ja ani velmi nemavam hlieny ale palia ma cele dychacie cesty, priedusky, tazko sa mi dycha, kaslem, boli ma chrbat, mam horucku. Bojim sa aby z toho nevznikol zapal pluc. Vraj pomozu aj olejove zabaly?

lulijanka

Ahoj, mozno by si mal skusit svetelnu terapiu Bioptron. Je to liecba pomocou polarizovaneho svetla a pri pravidelnej aplikacii liecba svetlom je vysoko ucinna. Skus si pozriet stranku www.bioptron.senea.sk Lampa je dobra na siroke spektrum chorob, nielen na dychacie cesty, takze sa da vyuzit pri vela chorobach...

RNG

GSE roztok(alebo citrovital, 60 kvapiek do litra vody, citrovitalu 2 krat tolko, lebo je slabsi))na pitie aj vyplachy, koloidna strieborna voda, oreganovy olej(3x2 kapsule), betaglukany(2x200 mg), pripadne NAC(acc na Slovensku) 2x500 mg

gregor

K utíšeniu dlhodobého kašľa, nádchy a ako sa zbaviť hlienou hlienov.

Keďže my ľudia musíme dýchať a pohybovať sa a nevieme sa vyhnúť striedaniu sa tepla a zimy /mám na mysli striedanie sa tepla a zimy pri vchádzaní a vychádzaní z miestností , z domov/, máme problém s dýchaním.
Pri dýchaní teplého a studeného vzduchu a samozrejme všetkého čo sa vo vzduchu nachádza / vlhkosť, prach, smog, atď./ sa v pľúcach tvoria kondenzáty čiže hlieny, a týchto hlienov sa potrebuje organizmus pomocou kašľa a nádchy zbaviť. Stačí si nám len predstaviť čo všetkého sa vo vzduchu nachádza a ako neľahko sa s tým musí organizmus vysporiadať.
Keďže vzduch ktorý dýchame si vyberať nemôžme, mali by sme organizmu pomôcť zbaviť sa týchto hlienov, ktoré v pľúcach kondenzujú, nabaľujú a po čase sú zdrojom zápalu. Hlieny musí človek vylučovať nepretržite tak isto ako musí dýchať, neradno ich potláčať alebo utišovať, jednoducho musia s pľúc von. Ja osobne dlhodobo užívam k preventívne prírodnú liečivú alkalickú vodu s vysokým obsahom hydrogénuhličitanu Bílinskú kyselku . Bílinská kyselka obsahuje minerály ktoré provokujú hlieny v pľúcach aby sa tam neusádzali a priebežne počas dňa bolí vykašlané von s organizmu, skôr ako by sa dostavila nádcha /soplenie/ alebo s hlienmi spojené zápaly. Bílinskú kyselku užívame k liečeniu v dávkach 250ml. na lačno 30 min. pred jedlom ráno, obed a večer /deň. Deti – 100 ml. mierne ohriať, preventívne ráno. Je vhodná na ľadviny. Celková denná dávka je 1000ml. Nie je nevhodná k pitnému režimu. Zakúpiť sa dá v potravinách /len v niektorých/ lekárne a h-nova , a-b-rt, cop NZ,RA,.
Na záver aby som nezabudol, hlieny ako lepkavá hmota sa na ceste s pľúc von zachytávajú a nabaľujú na hrdle, stačí len vykloktať si jemne slaným koncentrátom, soľ a voda.

S pozdravom Gregor