šli by ste študovať kebyže máte 22 rokov strednú školu?
otázočka na Vás
Ahojte, ja mám výučný lisť a maturu nemám a nehanbím sa za to. Keď veľmi chceš, tak to skús. Držím palce. Veľa úspechov v škole.
ja mam kolegynu, ktora si urobila maturitu v styridsiatke, teraz pred dvoma rokmi... chodila do skoly tusim aj normalne 4 roky a tak jeden tyzden v mesiaci. ale ved to je normalne, sa nehanbi, ze mas 22 a nemas maturu, ved je aj plno nadstavbovych dvojrocnych studijnych odborov, staci si len vybrat na nete, ktora skola, co ponuka... nebude to take strasne. nikto nepovedal, ze musis chodit do skoly s 15-rocnymi...
ďakujem Vám za podporu ale skutočne neviem čo mám robiť...všetko je to strašne zložité...
Choď, čo sa naučíš Ti nik nevezme a je jedno koľko máš rokov,nikdy nevieš kedy v živote sa Ti to zíde, ak máš možnosť a chuť tak smelo, držím palce
veď si môžeš dať individuálny študijný plán,nemusíš tam sedieť každý deň s o 7 rokov mladšími deckami..ale určite si školu sprav
chod, urcite to ma zmysel, moja segra na strednej ma tiez spoluziacku, co ma cez 20, robila modeling a dako popritom mierne skolu nestihala.. chod teraz na skolu, eset to nei je tak neskoro.. ludia si aj po 30 maturu dorabaju, tak konaj teraz .. drzim palec, urcite to skus, vzdelanie ej dolezite, aj ked mam pocit, ze v dnesnej dobe lepsei zarabaju ludia, co ani normalne vzdelanie nemaju, tak sa niekedy pytam, ze naco studovat
Tak v tom prípade by som išla.A ako si si dos..la život?
ja som mala spoluziacku, mala 22 a uz 3. krat robila stvrty rocnik.. kamosky uz bakalarky a ona este ani maturu.. ale nakoniec to dobojovala! dalsia baba na skole, mala uz 1 strednu a este si robila druhu, takze mala 20 a bola prvacka...
mám 22 a nemám školu! dosrala som si život a zdá sa mi to divné ísť teraz do školy a sadnúť si medzi prvákov...
Akože nechápem,máš 22 a strednú školu,aleb si 22 po skončení strednej.Ja som 10 rokov po ukončení,a z vlastnej vôle by som nešla