šli by ste študovať kebyže máte 22 rokov strednú školu?
otázočka na Vás
jasné že by som šla aj v takomto veku na strednu....na štúdium nikdy nie je neskoro.....a ked chceš dosiahnuť niečo viac alebo len zabiť nudu prečo aj nie......
cim skor studujes tym lepsie, to vie hadam kazdy, neznamena to ale, ze ked mas 25-30 rokov si odpisana a nikde sa nemas hrabat. rob cokolvek co chces, zivot mas len jeden. leosie je to skusit, ako si to potom vycitat a nadavat, ze predsalen si to mala skusit
00001 ... samozrejme take blbe otazky, ved dnes co chvila bude zaklad vysoka a nie stredna, tak predpokaldam ze mas len zakladnu a s tým nic nenarobis ..
samozrejme, choď študovať strednú školu, keďže z toho vyplýva, že máš len základnú. predstav si, že raz budeš mať svoje deti a budeš chcieť, aby študovali. ako sa budú pozerať na situáciu, že oni sa majú učiť a ty si nemusela. nech sú ti tvoje budúce deti motiváciou.
a co si robila doteraz? co ja viem, ja som stretla takych ludi co robili v 30 maturu a nerobilo im to problem.
len do toho! 22 nie je vobec vela. a cim skor pojdes, tym lepsie. jedna moja znama ma 38 a robi si maturu.
A viete čo je na tom všetkom najsmutnejšie? Že ja som na strednú chodila, nebola som zlým študentom, takmer vždy som mala PVD. 4 hlúpe roky som tam chodila a nakoniec som sa na to všetko vykašľala...
monica gazpio
tak to máš aspoň niečo, ja nemám ani to