Ahojte...snazim sa zacat zdravo stravovat. t.j. 5x denne jest mensie poricie a po 6tej uz nejest,max. tak jogurt lebo som drzala kade jake diety a mam spomaleny metabolizmus,ale o to nejde. viete kazdy ma nejake zachvaty zravosti (prepacte za vyraz)a vtedy prosto musite nieco fajne zjest. chcela by som sa spytat ci nepoznate nejake malo kaloricke jedla ktore su fajne :P....ja zatial na taketo veci si vyslaham bielok z 2 vajec a pridam tam len 2 lyzicky prask. cukru, alebo chcela by som sa spytat moze sa jest tvaroh? nepribera sa z toho? dakujem za rady a poznate este nieco podobne ako ten bielok?
zdrava vyziva? moze byt?
skuste si ho natriet na celozrnny rohlik a na to dat platky kuracej sunky s paradajkou a paprikou je to vynikajuca pochutka
tvaroh je najlepsie neocukrit, ja som si ho davala s kakaom, ale primiesala som do toho trosku nejakeho ochuteneho jogurtu, skus aj napr. s orieskami, hrozienkami a skroricou...a urcite je lepsi/zdravsi ako vyslahane bielka
ja si dávam väčšinou polovičku toho kelímku s troškou vanilkového alebo škoricového cukru...
a kolko g toho tvarohu ked tak? a aj s vanilkovym cukrom ci len tak? :P
to heh: aj tak na tom nič nemení že je lepší tvaroh ako bielka s cukrom.
surové bielka sa nemajú konzumovať. obsahujú choroboplodné zárodky salmonelózy.
to ... : nauc sa citat, hmm? .. ona pise o dvoch bielkach a ty z toho urobis dve zltka..
lepšie je jesť ten tvaroh, ako tie žltka s cukrom...
tvaroh je výborný na chudnutie, ten nízkotučný...Je to ideálna večera pri diéte, lebo obsahuje veľmi veľa bielkovín:-)
prosim poradte este niekto
A pukance neobsahuju vela sacharidov_ lebo aj ja mam rada pukance