cavte vsetci 3tiaci...ako ste na tom s pisanim bakalarky?
BAKALARKA - ako ste na tom?
Keby sa tu nemohli pisat temy mimo zdravia tak by v ponuke nebola moznost temy nesuvisiace so zdravim.... a pre tych co pisu bakalarky nebojte ja som moju zacala pisat az koncom januara mala som s nou problemy ale vsetko zvladnete nebojte sa drzim vam prsty :D
zuzi, ty si si mohla temu aspon vybrat, tam boli pridelené automaticky počítačom /:
ja mám z mojej bakalárky strašne zlé pocity vybrala som si tému o Rousseovi a ked mi školitel povedal že musím prečítať jeho knihy tak ma skoro jeblo. A to som sa tešila akú mám super prácu. Ach jaj.
ja som si povedala ze cez sviatky napisem aspon prvu kapitolu ale neviem sa nejako dokopat k tomu :D ...mam zatial len 1 stranu :D ...bojim sa ze potom to nebudem stihat :/
ahoj (: ja som išla v stredu za mojim veduci, samozrejme cez konzultačky, a asi sa nechce so mnou rozpravať, kedže tam nebol, tak nemám riadne ani žiadne inštrukcie (;
ahooj :) no ja som si sem prisla oddychnut a zabudnut na povinnosti a hla aka tema :D hned ma to nastvalo... problem je, ze ja nemam ziadne matrose, musim prekladat z angliny, ach...
no ked sa to tak vezme, ešte som ani nezačala, ale viem aspon ako sa tá moja volá (:
uff...este aj tu ma straste s bakalarkou :D ja nemam este nic.... okrem nadpisu :) ... ale nastvali ste ma, tak idem asi pisat :))
pridavam sa s mojimi 10timi stranami prvej kapitoly :D
alzbee, kazda fakulta alebo univerzita ma svoje poziadavky na pisanie prac, ale vo vseobecnosti sa najcastejsie vyuziva v pisomnom styku a dokumentoch velkost pisma 12 pt., times new roman. 14 pt. uz vyzera ako pre slabozrakych :-)