po sexe..

lala

este to moze byt jedna vec. Ked hovoris, ze vzdy po sexe ta to pali, tak bud si alergicka na latexovy kondom, alebo ak nepouzivate kondom a beries antikoncepciu a dava to dnu, tak je pravdepodobne, ze si alergicka na jeho fluids. Ja som mala ten isty problem, nemohla som mat sex so svojim boyfriendom vtedy, lebo som bola na "neho" alergicka. Mozno sa to zda prilis divne, ale zial nam vztah stroskotal prave na tom.
Drzim palce, aby vas vytok bol len normalny vytok, ked ovulujete.

printessa

ja tiez niekedy pocitujem svrbenie(zistila som, ze je to vzdy niekolko dni pred menzesom) a mam vytok skoro kazdy den. a tiez mi doktorka po vytere povedala, ze je vsetko v poriadku.ja si osobne myslim, ze je to len obranna reakcia organizmu - nieco ako samocistenie. pokial sa zena snazi udrziavat sa cistou kazdy den a nenastava nejaka zmena v konzistencii, zapachu alebo podobne je to normalne. prosim, vyvedte ma z omylu, ak sa mylim !

mia

babenky, mozem potvrdit to, co tu pisete. odkedy nosim bavlenene nohavicky,moje problemy s vytokmi prestali a su aj peknucke, sortkove so zabavnymi animaciami. sem-tam sa uchylim k nejakej krajke alebo satenu ale len ked viem, ze na tom zalezi. a mojmu milacikovi je to aj tak asi jedno, vzdy chce aby boli co najrychlejsie dole a keby vedel, ze mi krajky nerobia dobre zo zdravotnych dovodov, urcite by mi ich zakazal nosit.

sokyna

ja tiež doma nosím výlučne len bavlnené nohavičky..a niekedy aj cez zimu normálne, ved to pod riflami ani vidieť nie je:)
Mňa už to aj napadlo, že či to nemôže byť aj z antikoncepcie...už ju beriem vyše 2rokov..

Veronika L.

Aj ja mam problem z vytokom, niekedy ho mam niekedy nie, hlavne po sexe s priatelom sa akoby zvysil, nezapacha, ale ma hustu bielu konzistenciu, vcera som bola na prehliadke, ale vsetko o.k. aj sono uplne v pohode. Nakoniec mi doktor povedal, ze to bude z antikoncepcie, ten hlien co sa vytvara v krcku, aby neprenikli spermie sa pomaly uvolnuje a odchadza sem tam aj spolu s tymi spermiami a hlavne po sexe, to je jasne, potom sa na nejaky cas opat ukludni. Ja som vzdy panikarila a isla som sa umyt mydlom - CHYBA, bolo to este horsie a hlavne to palilo aj pri sexe a nielen preto, ze by som bola malo vzrusena. Teraz pouzivam len gel na intim. hygienu a vacsinou doma nosim bavlnene nohavicky a je to o.k. sem tam sa vytok zvysi,ale uz viem, ze je to vzdy v strede cyklu a po sexe

sokyna

No,ja som zatiaľ nemala nikdy problém s močovými cestami..ale len s tým jedným..momentálne som bez partnera, ale bojim sa, ze ked budem opäť niekoho ľúbiť, tak sa to bude opakovať..pri tom chalanovi, čo som s ním bola skoro 2rok som mala normálne aj trohcu strach z milovania , lebo som sa bála, že sa to bude opakovať..:(

xixi

Sokyn... uha, takze partner sa ti ani nepokusil pomoct myslim tym,tiez brat lieky ci tu masticku zanedbava?Uf.Hadam ak mne da lekar nieco pre mojho bude to dodrziavat.Vies, ja sa obavam toho aby mi to tak zle nesadlo,aby sa nestalo,ze nebudem moct mat deti.To by bol pre mna hadam ten najhorsi trest lebo ich milujem a chcem mat raz krasnu rodinku. Ja mam tohoto priatela 2 roky a mi stale nieco je ale to iste mi bolo tiez pri priatelovy predchadzajucom s ktorym som bola tiez dva roky a doktor len, ze osm zdrava a to je vse.Robil mi akesi stery ani neviem na co konkretne boli.Ked tam pojdem najblizsie, co bohuzial musim vydrzat az do vianoc tak ho poprosim nech ma riadne vysetri.Uz ma to nebavi.Prestala som sa dolu umyvat akymkolvek mydlom a prestala som nosit uz je tomu mesiac alebo dva tanga a mam pocit, ze je to o malinko lepsie.Horsie je, ze ja mam problemi aj s mocovymi cestami a neviem co sa cez co byje.To je moj najvacsi problem.Cikat bez trpnutia.