strach,nervozita,stres-prosim napiste mi nejake upokojujuce tabletky proti tymto priznakom (nieco ako antidepresiva)ale volnopredajne a co naozaj zaberaju.Ja niekedy mam taky stres ze mi pride hrozne zle od zaludka.Pomozte prosim.Dakujem.
strach,nervozita,stres
Mischela, samozrejme ze vieme poradit. Normalne sa ukludni ved o nic nejde. Ked mozem blizsie poradit tak taketo veci ja v zasade neriesim liekmi. A ak ano tak jedine uz spominanym b-komplexom a take kecy typu ze to nepomaha mozete rovno vypustit z hlavy. A ak uz ani to nie tak este co sa tyka liekov maximalne homeopatiu teda ten Sedatif PC. Plus co sa tyka vysokoskolakov a navalov stresov pred skuskami tak najlepsie riesenie je sa napchat liekmi co? Ved takto sa robia mozgy debilnymi. Sorry fak ale v tomto nemam sucit ale skor presvedcenie ze ste v tomto smere hypochondri. Naozaj je to vsetko az take zle?
da sa persen použivat aj ked mam len 15rokov?
nie je lexaurin na predpis? a inak..Persen je podla mna lepsi ako Sedatif..Sedatif nic so mnou nerobi..ale ked mam stresy zo skoly, tak si spravim matovy cajik:) a ak mi je aj potom nie velmi dobre, az potom siahnem na tie tabletky.
u mna hlavne kvoli vysokej skole ale ja neberiem ziadne lieky chcem sa dostat z toho von aj bez nich. pekny vecer
Ahoj, no mne PERSEN veľmi neúčinkoval, možno mi prišiel účinnejší B vitamín, ja ho beriem vo forme B-komplexu.
lejn ja kvôli vzťahu, čo ty?
ked sa mozem zapojit persen som aj ja pouzivala a aj guajacuranu ale nic moc... aspon na mna. A mohli by ste mi povedat kvoli comu aky je vas problem ze mate stres nervozitu a tak dalej? velmi ma to zaujima mam taktziez tento problem
no ja najprv skusim persen alebo sedatif PC...pomaha to?