strach,nervozita,stres-prosim napiste mi nejake upokojujuce tabletky proti tymto priznakom (nieco ako antidepresiva)ale volnopredajne a co naozaj zaberaju.Ja niekedy mam taky stres ze mi pride hrozne zle od zaludka.Pomozte prosim.Dakujem.
strach,nervozita,stres
pozri forum DEPRESIA
Dali mi ho hneď v prvej,ale bol to dobrý typ,vedela som, že je tam príjemná lekárnička. Ja berem xanax, len fakt ked musim prezit,ovela lepsi je ako persen, persen u mna nic,b vitamíny posilnuju, ale nevyriesia strach,napatie a vysokú zataž.Užívala som aj lexaurin,ktorý je ovela navýkovejší a prežila som,žiadna zavislosť.
Tattiana, s tým xanaxom nepreháňaj. Je návykový. Aj keď si myslím svoje o liekoch a lekároch, čo predpisujú lieky ako na bežiacom páse, musím priznať, že konkrétne pri xanaxe som bola od začiatku upozornená na jeho návykovosť. Ak by som ho znovu musela brať, tak len jednorazovo v situácii, kde nie je ozaj iná možnosť. Pravidelne a dlhšie ako mesiac určite nie.
staci ked si kupis na stres B-komplex forte,alebo QANTUM... a na stress je dobre jest vela potravin s vit.B
tattiana: a este je lepsi ako napr.persen? citis ze ti pomaha?
tattiana no neviem ci mi daju taky liek bez predpisu...ty si sa v kolkych lekarnach bola pytat kym ti ho dali.
o tom sedatif pc som uz citala na nete tak ho chcem skusit.ty si ho skusala? pomaha to?
skus sedatif pc -homeopatikum,volnopredajný,príjemne ukludní a nie si po nom ospalá
jasom pekne poprosila v lekarni a dali mi xanax 0,25mg bez predpisu,výborne pomaha v najhorsich situaciach, ked nedaju v jednej lekarni, daju v druhej, vyskusala som vsetko volnopredajné od persenu,guajacuranu,snad magne B6 troska pomaha