Som zúúfala...prosím poradte

Príspevok v téme: Som zúúfala...prosím poradte
smutenka

Brý vecer,viem ze to tu celkom nepatrí,ale musim sa vyhovoriť:(..Mam priateľa rok aj 10 mesiacov sme spolu,nie vzdy to boli lahke chvilky..prvy polrok bol ako z rozpravky..no postupne sa zacal menit..vsetko co sa nam stalo pripisoval len za moju chybu,a ked som mu povedala co ma trapi,a ze sa zmeni to mi sluboval..po tyzdni ho to preslo a zase prislo to vytriezvenie:(...tieto prazdiny bol v zahranici a povedal mi ze pochopil ako ma velmi lubi,a ze mi nikdy neublizi..krasne obdobie trvalo asi mesiac...no neskor to skoncilo..vcera som mu povedala,ze mi nikdy nezavola..fakt mi nikdy nevola..jedna sms na den a padla :(...lubim ho velmi,nedokazala by som byt bez neho..ale neviem co robit,ked ma vzdy trapi...vzdy slubuje ze sa zmeni,ale neskor to je zase take iste :(..:(co mam robit?prosim poradte :((((((

liana

tiež si myslím že v tomto štádiu sa už nikam neposuniete ak nebudete chcieť obaja. v podstate si ťa neváži keď ťa iba upokojuje sľubmi a potom je všetko po starom.bolo by dobré mu viac pohroziť a neustúpiť, získaš hrdosť a ak ťa nechá tak si si ušetrila kopec premárneného času s niekym s kým nie je budúcnosť.

veverqua

Vykasli sa na neho a to co naskor, nema to ziadnu buducnost, zbytocne sa len budes trapit. Doslo to do toho najhorsieho stadia, ze ty si uz na nom zavisla a on si to velmi dobre uvedomuje. Proste vie, ze ta ma istu a preto mu nerobi najmensi problem s tebou zametat, lebo vie, ze mu to vzdy odpustis. Z toho, co si tu popisala, je evidentne jasne, ze s tebou uz nepocita. Je mi luto. Ukonci to!! Aspon to bude s hrdostou. A opovaz sa este robit mu nejake ustupky. Byt na neho ta najlepsia zo vsetkych sa nikdy nevyplaca.

hhhhhhh

takych chalanov presne poznam,podvadza ta na kazdom kroku a este ked ma take blbe tahy,tak ho potom vobec nezaujimas,cim skor sa s nim rozid,bud je s tebou koli sexu a ked je sam ,tak sa nudi al.je fajny magor....sorac to je pravda

palkaaa

on chodi na disky bez teba? ako nevravim ze pojde chalan niekde s chalanmi kasmosmi si sadnut - ale na disku kde sa tancuje a kde je super zabava ta nevezme... no tan to ide asi dolu vodou... nechcem ta zatazovat - a nechcem byt harpia co trzi musa na kratko, ale co je vela to je vela.. kazdy normalny clovek vezme svoju babu na disku, nebodaj sa chcel zabavit s druhou?

sonaja

musím napísať: choď od neho čo najskôr preč :
mala som presne také istého - nevolá sa náhodou andrej? :-) keď sme sa pohádali lebo sa bol zabávať na disko sám a ja doma trčala tak som bola na vine ja lebo to vyťahujem, alebo veci podobného druhu a keď som spravila chybu ja tak to bolo samozrejem to isté. vždy , vždy , vždy som bola na vine ja - odno by to dopadlo časom tak - že keby ma podviedol - čo sa ja stalo, tak by som bola na vine zase ja a aj bola, nikdy mi nezavolal vždy len ja , kurvi... sa kaďe chodil, keď som prišla raz v lete z dovolenky domov a zavolala som mu jediná veta ktorú povedal miesto ahoj bolo "ty už si doma" samozrejme ironicky. takže radím ti fakt choď od neho preč a držím ti palce aby sa ti to podarilo.

bobrik22

No takto sa nesprava chlap k zene, ktoru lubi. Je cudny... Mala by si urobit to co ti radi ttt, no a co ze ti to bude vycitat, nech to zazije na vlastnej kozi. Nelutuj ho, ked on nelutuje teba. Ked nenastane zmena, tak asi naozaj nevie co chce, mala by si si najst takeho, co si ta bude viac vazit. A este ho musis prosit aby ta vzal na disko?? Ach, moj bezo mna nechce ist ani na pivo. Netreba sa slepo podriadovat chlapom pokial sa takto spravaju, ty si to nezasluzis, ked s takym ostanes, ublizis iba sebe...

smutenka

ttt...moja neviem ci by toto pomohlo,este viac by mi to vycital,ze sa o neho tiez nezaujimam:(..on je taky ani sa neda opisat aky..ked sme spolu je vsetko oki..ale ked zacnem hovorit co ma trapi dostane nervy a pohnewa sa :( ja ho nedokazem opustit aj ked mi niekedy ublizuje(aj ked on mi povedal ze nevie o tom zeby mi ublizoval)...ach jaj..tazke to s vami chlapmi..nikdy neviete co chcete!!!

ttt

zacni sa spravat tak ako sa sprava on k tebe, aby si vsimol zmenu.
ja som to skusila, bola som taka, aky bol on ku mne, ziadna pusa a pod. bolo to tazke, ale to pomohlo. vsimol si zmenu, ze sa onho nestaram, ze mi je jedno co robi, kde je a zacalo ho to stvat.
som mu povedala, ze som taka ista aky je on, ako sa sprava ku mne.
odvtedy sa zmenil. a ked ti nepomoze ani to, tak ho pekne posli do teplej krajiny, a najdi si normalneho, ktory si ta bude vazit.

smutenka

jana. mas pravdu aj u nas je to take iste..povie ze sa bude snazit polepsit,mozno bude taky mily asi 2 dni,no prejde ho to:(...minule mi povedal ze nema chut byt so mnou lebo sme sa pohadali :(...ale ja snim musim byt ked sa pohadame,ved sa chcem udobrit..vcera isiel na diskoteku..100x som ho prosila,aby som isla s nim..ale nie..este sa pohnewal..neviem co mam robit :(