Brý vecer,viem ze to tu celkom nepatrí,ale musim sa vyhovoriť:(..Mam priateľa rok aj 10 mesiacov sme spolu,nie vzdy to boli lahke chvilky..prvy polrok bol ako z rozpravky..no postupne sa zacal menit..vsetko co sa nam stalo pripisoval len za moju chybu,a ked som mu povedala co ma trapi,a ze sa zmeni to mi sluboval..po tyzdni ho to preslo a zase prislo to vytriezvenie:(...tieto prazdiny bol v zahranici a povedal mi ze pochopil ako ma velmi lubi,a ze mi nikdy neublizi..krasne obdobie trvalo asi mesiac...no neskor to skoncilo..vcera som mu povedala,ze mi nikdy nezavola..fakt mi nikdy nevola..jedna sms na den a padla :(...lubim ho velmi,nedokazala by som byt bez neho..ale neviem co robit,ked ma vzdy trapi...vzdy slubuje ze sa zmeni,ale neskor to je zase take iste :(..:(co mam robit?prosim poradte :((((((
Som zúúfala...prosím poradte
ja mám priateľa a máme možnosť stretavať sa len raz týždenne. sme spolu už rok a pol. a teraz sme vo fáze že mi niekedy aj dva dni nezavolá. nikdy mi nepovie, že mu chýbam, či ma ľúbi. nastal stereotyp a on si je mnou už isty. mame sa radi, ale vytratila sa romatika. a keď mu vyčítam napríklad, že už mi ani nevolaš tak povie: polepším sa. ale žiadna zmena nenastane. A pritom my ženy sme také romantické a urobili by sme pre nich všetko na svete.