ahojte baby:) videli ste na niekom fakt peknu ofinu? ziada sa mi zmena a chcem si nechat nejaku spravit, ale vobec neviem aku...rovnu a hustu, kleopatrovsku alebo taku vzdusnu na bok...budem vdacna za akykolvek tip, aj link...inak mam ovalnu tvar:) dik
!! ofinka !!!
aha... noo dakujem za radu... myslim ze by bolo najlepsie keby som ze zo zaciatku si dala na cele celo ofinu a az potom nabok... vies ked dorastie.... :D :D
tak ked mas rovne vpredu ,tak potom aj ofina by bola rovna,cize by to bolo dobre:D...ale ved ked chces skus si dat,aj ja mam taku nabok :)a keby nieco tak vyzehlis ...a o chvilu ti to aj tak dorastie...len blbe to je s tou na cele cele ,ked dorasta ,pada ti do oci,ta nabok je v pohode,sponka alebo tak,ked bude dlha:)
noo ja mam take ze vpredu rovne a vzadu sa mi kuceravia.. :D
ja by som sa skor rozhodovala podla toho ake mas vlasy,ked rovne tak mozes mat v pohode rovnu na cele celo alebo na bok a ak vlnite ,tak to skor na bok by som dala,ked:)
skúste sem dAť aj nejaké obrázky, nech si to človek lepšie predstaví ako to vypa´d a aj to k akému typu tváre sa hodí taká a taká ofina.
Ja som ešte v živote bez ofiny nebola. Moje hrozné, vysočizné čelo mi to nedovolí.
baby mam zevraj nizke celo a niekto mi vravi ze akurat.... tak stasne chcem ofinu a bojim sa ze sa mi nebude hodit.... potrebujem vasu radu
Ja mam ako Kleopatra, je super:)) a ked mi narastie kus dlhsia, dam zmenu nabok..a potom zas ostrihat:)