!! ofinka !!!

kitti

No ja musim mat ofinu a ver mi,ze strasne zavidim dievcatam,ktore nemusia mat.
Ide pomalicky zima,ciapku nemozem nosit,lebo ked si dam dole,tak prisera!
V lete na kupalisku tiez ked mam mokre tak mi stoji ofina dost blbo a este by som mohla par prikladov...
Fakt si rozmysli,ci si das,lebo potom kým ti vyrastie-cela vecnost

njurrrr

ahoj ja mam zasa asi 2 roky ofinku ale uz ma to akosi nebavi, tak nechavam dorast..:) a nedawaj si ofinku cez cele celo ak nemas rovne wlasy...to newypada moc dobre

veronicca

no ja mam celo vysoke, takze toto by nebol problem, vlasy velmi huste a tazke, jeden mam asi dvojnasobne hruby ako su "normalne" vlasy, vlasy skor rovne ako kucerave, mierne vlny ale to vyriesia dva tahy zehlicky...ale mam ich cierne a nechcem aby to vyzeralo nejako tvrdo.

buhaha :d

mňe sa ľuuuubi tá kleopatra. mňam aj ja som ju mala. bola kráásna až na to žesom si ju sama cvakala... doteraz za ňou plakávam. fňuk. ale nje naozaj taka ofinka a la kleopatra je sexi sexxxi sexxxi važne super

ja_ona

ahoj mne sa tiez pacia rovne ofinky a sama ju mam tiez .... zalezi aj od toho ake mas vlasy ci rovne vlnite alebo kucerave .....

stanley1

mne sa strasne moc nelubi na babach rovna ofinka ktora ide az po oci.. najlepsie je taka do postupna ..abo taka co ide na bok.. len nie rovno cez celo ..

aellen

skús radu od kaderníčky.. tá by ti isto neporadila zle.. takto bez fotto sa to nedá powedať... ale mne osobne sa páčia ofinky na bok... ;)

kellyqua

Takto radit je velmi tazke, ty sama musis zvazit, ci sa ofina k typu tvojej tvare hodi. Napriklad by som ti neodporucala ofinu, ak mas nizke celo. A na prvy pokus, ked uz sa pre nu rozhodnes, by som ti odporucila taky typ, ktory ked chces, nechas si ju cez celo, a ked nie, tak ju nejak zaceses. Take nieco mam aj ja. Lebo ked si odsvacnes hustu ofinisku a nahodou potom zistis, ze sa ti vobec nehodi, zamaskovat to pojde uz len velmi tazko. Takze na zaciatok opatrne. A rozhodne nech ti to spravi odbornik.