Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodový statok

Príspevok v téme: Rodový statok
rorový statok

strohá správa v televíznych novinách o škole na Spiši, kde obvinili školu zo sektárstva, vo mne vzbudila zvedavosť. tak som sa dopracovala ku deviatim zaujímavým knihám, no nič ma nepresvedčilo o sektárstve, práve naopak, otvorilo mi to oči, potvrdilo moje myšlienky, či názory. v týchto knihách ma však zaujala myšlienka budovania rodových statkov. znie to veľmi jednoducho, no zmysel je oveľa hlbší. viem, že už sú ľudia, ktorí si kúpili pozemok a svoj statok už budujú. no mňa zaujíma, ako si našli SVOJ PRIESTOR, podľa čoho spoznali, že áno, toto je to miesto, kde chcem žiť a dožiť. ja by som chcela mať výhľad na okolitú krajinu, aby to nebolo izolovane od iných ľudí, aby tam mali susedia deti, aby aj to moje sa malo s kým hrať, aby nebolo ďaleko do školy, aby tam v zime odhŕňali sneh, aby dospelé deti za nami mali možnosť pricestovať, aby to nebolo 200 km od nich...možno to nie je správny prístup. ako na to?

[zruseny12]

je to choroba,ktora je velmi vazna ked sa nelieci.Pretoze postupne odumiera telo,lebo trati ziviny/problem zle travenie/
ale ja si myslim,ze ak budem dodrziavat urcite veci,tak sa pomaly s toho dostanem.

a ty uz mas nejake presne plany na taky statok?nejaku predstavu?

rodový statok

môj partner súhlasí mať rodový statok, no ja hovorím o sebestačnosti a on o podnikaní, ja o rodovom statku, on o ranči - biznise. ja o chove zvierat pre radosť, on o chove pre mäso na predaj.

rodový statok

neviem akú máš chorobu, no práve sa mi dostala do rúk dobrá kniha DOHODA S CHOROBOU od ruského lekára Valerija Sinelnikova, kde sa píše ako sa sám vyliečiť, prečo máme choroby.

dozitie

a k tomu lieceniu,mam problem,ktory ked nebudem liecit,tak mozem zle dopadnut.Ale,kedze som optimista,tak na to pozeram tak,ze sa nic nedeje,i ked sa deje.

dozitie

viem priblizne kde asi by som chcela zacat,nieco budovat.Uz som prisla,na to ako sa da vypestovat,vsetko doma bez chemie.Ale,je to este doba a do vtedy sa moze este vela zmenit,niekedy sa zivot zmeni z minuty na minutu...

rodový statok

budeš sa liečiť podľa receptu spomínaného v knihe? "podržať semienko 9 minút v ústach..."
už si si vybrala svoj priestor?

rodový statok

kedy tvoje dieťa doštuduje? čo budeš zatiaľ robiť? ja sa chystám písať rodovú knihu, no ešte nemám vhodný zošit na takéto čosi. ak dám formu karizbloku, strany sa ľahko vytrhnú, čo nie je dobre. ale zase karizblok by mi dovoľoval vkladať dodatky na rôzne témy.