lesbická láska

zahadna

ozaj este jedno naco sa zaoberat slovickami lesba nelesba ci bi ci ja neviem co ak sa ti to paci tak to rob ak sa ti to hnusi tak s tym prestan to neznamena ze ak si to raz vyskusas si lesba nezatazuj sa slovickami a nebud zo seba znechutena vela zien to vyskusalo a su vydate aj maju priatelov

zahadna

este som zabudla podotknut ze tie baby s ktorymi som bola mali vsetky priatelov ale skusat to chceli a pacilo sa im to takze vidis neviem ci boli lesby ale nevedeli do coho idu ale bolo to nad ich ocakavania lebo to chceli znova

zahadna

no mne sa stalo toto vzdy sa mi pacili chlapi mala som ich rada mala som ich dost az jedneho dna som si nejak rozumela z jednou zenskou nakolko byvala dost daleko zacala som o tom uvazovat a raz sme sa dali z jednou dievcinou do debaty ze ci by to nechcela vyskusat ona mala priatela dieta tak sme sa raz stretli vyskusali ale ja som chcela viac tak som sa stretla z dalsou babou a zase som to skusala s tou to druhou to bolo lepsie a potom som to vyskusala este raz pacilo sa mi to teraz mam priatela som zalubena do priatela ale hovorim ak by som nebola s mojim priatelom nevadilo by mi byt aj zo zenou a lubit ju lebo v prvom pripade som bola do tej prvej zalubena s ktorou som nikdy sex nemala takze asi tak nejak podvedomi mi nieco hoviri ze od muza mozes cakat viac ale je to asi len naucene myslim ze zena ti moze dat to iste ak sa zalubis ale vazny vztah zo zenou som nemala ak by ta priatelka chcela tak by som aj mala ale nestalo sa tak takze som asi bi a co hovorim ze sa nebranim ani laske od zeny presne tak to sa musi prezit a prvy sexualny styk zo zenou som mala ked som mala 25 rokov takze nemala som dotial ziadne skusenosti zo zenami a pacilo sa mi to ono to zalezi asi od daneho momentu aj zeny ta mozu vzrusovat a milovanie moze byt krasne aj s nimi pamatam si ked som mala sen ako 17 rocna ze mam sex z naj kamoskou normalne som sa s toho skoro povracala a kamosku som nechcela 2 tyzdne vidiet takze aj taketo veci sa casom menia :)))))))))))

wasnifka

presne tak,nebudem sa zatazovat takymto nazorom.My vieme svoje,tí co si svoje v tejto oblasti prezili,tí maju plne pravo mi oponovat ak maju ako.rada si vypocujem ich argumenty.a u ostatnch sa budem riadit vetou:do stareho suda nove víno nelej..

krkavica

S opacnou orientaciou sa rodis .Geny su uz v prenatalnom obdoby -cize pred narodenim .Bud si ,alebo niesi . A niekto pride na to neskor ,presne brani sa tomu a podobne .Je to blbost ,ze sa napriklad lesbickou postupne stavas ,skor sa postupne objavujkes . Ale v tvojom pripade by som povedala,ze si BI .

mari

milli: V zivote existuju veci, ktorym uveris (az vtedy) len vtedy, ak ich aj sam zazijes. A potom pochopis... ze nic nechapes. Ze Boh (priroda) nesvoril, -a cloveka podla sablony. Kazdy clovek je original. Ze Boh nam nedal pravo posudzovat a odsudzovat inych. Ved si dnes pripominame ca. 1971 vyrocie takeho posudzovania a odsudenia.
wasnifka: pridavam sa len k nazoru ccc. Drzim palce a gratulujem k Tvojej vernosti samej sebe. Nerob si nic z nazorov arci-konzervativnych, ved oni nevedia o com to je.

ccc

Lesbou sa človek nestáva, ale rodí.Tak ako nikto nechce byť transexuálom, homosex,atď.,pretože títo ludia v porovnaní s hetero majú oveľa viac problémov a ešte k tomu tie bežné.
Wasnifka, neber si k srdcu takéto názory, ešte ani v tomto stor.ľudia nevedia o čom to je, bohužiaľˇa myslia si, že človek to môže ovplyvniť vôľou..
Nechápu, že to je súčasť jeho bytia, jeho podstaty a že sa to dá potlačiť, ale za cenu znásilnenia samého seba
Veľa šťastia

milli

Chceš to vedieť úprimne kvôli sebe, alebo sleduješ tou otázkou niečo iné?
Je pravda, že ja som také problémy nikdy nemal, ale písal som o človeku, ktorý ich skutočne mal. A verím, že nie je jediný...

wasnifka

milujem presvetcenia tyh,ktory nemaju skusenosti.myslis ze som rada lesbou? ze by som nebola radsej hetero? ale precoby som mala zmenit nasilu svoje city? tam uz nejde len o tu fyzicku pritazlivost ale najma o city..zamilovavam sa len do zien.myslis ze chcem? myslis ze tuzim byt zamilovana napr,do hetero zeny,ked viem ze mi to nikdy neopatuje? myslis ze by som nechcela zit s chlapom a mat normalnu formu rodiny? nieje to moja volba,proste som sa narodila ako lesbou a nespravim stym nic.jedine nasilu a budem trpiet utlacanim svojho ja? nikdy:)