Som 2 roky vydatá s manželom sa milujeme, pred mesiacom som sa milovala s kamoškou,bolo to krajšie ako s mužom.Stále na ňu musím myslieť-som normálna,alebo lesba...nik o tom nevie,cítim že po nej túžim viac ako po manželovi.čo mám robiť.poradte.
lesbická láska
No, až teraz som si všimol, aká je to stará téma. Ale nevadí, možno to niekomu prospeje, keď sa do takto oživilo...
Oprava: malo tam byť, že JE teraz šťastne ženatý...
PS: poznám človeka, muža, ktorý v tom bol a dostal sa z toho, lebo to úprimne chcel (nie síce odbornou pomocou, ale inou). teraz ne šťastne ženatý..
wasnifka, lesbou si, lebo ňou chceš podľa mňa zostať. Som presvedčený, že v tomto Johi má plnú pravdu, aj keď to môže prerásť do "chorobného" stavu a treba to riešiť (napr. odborná pomoc). Nesúhlasím ale s "---", lebo ak ti poradí taký, čo v tom lieta a nechce sa z toho dostať, tak ti určite neporadí dobre...
Áno, aj lesby sú normálne,ale nenormálne je ich manželstvo s mužom a čo ťa vlastne viedlo k styku so ženou,keď tvrdíš, že sa smanželom miluješ...
Co na to tvoja kamoska? Je lesba? Kay nazor ma na to ona?
tie rady tu su len hypotezy neskusenych. Spravne poradit by ti vedela skutocne len zena, ktora uz taku situaciu zazila, alebo nejaka lesbicka.
mam26.rokov
mam priatela a som spokojna so sexom, ale tiez niekedy ma napadne sex so zenou. Laka ma to, ale asi som len zvedava a pozriem si aj peknu babu ked ide po ulici a nemyslim si ze som lezba. Mozno ak raz vyskusam babu, budem aj ja tuzit, ale len kvoli tomu, ze je to nieco nove a mozno viac vzrusujucejsie ako s chlapom. Vacsinou chlapi nemaju cas a chcu to rychlo, kde to zeny chcu pomalsie a preciznejsie. Teda ako kedy :-)))