ahojte...na nete som si nasla informacie o tejto diete..co mozem jest a co zasa nie..len by som chcela vediet, ci mate niektora z vas s nou skusenosti a ci vam aj pomohla proti kvasinkam..ci sa mi ju vobec oplati drzat...lebo mne akosi lieky od doktora vobec nezaberaju a kvasinkami trpim uz vyse dvoch rokov..diky moc za odpovede..
protikvasinkova dieta
diety su sice dobre, ale nutne je ,aby sa organizmus popri tom aj detoxikoval . Takisto pri braní GSE je nutna detoxikacia, inak to je bez efektu.
Janka, výtoky sú vylučovaním tuku a hlienu, hlavne z mliečnych výrobkov, nemusia byť v každom prípade infikované.
Ja som protikvasinkovu dietu drzala zhruba mesiac s tym, ze som papala silne probiotika 3xdenne, pila roztok GSE, uzivala oreg.olej a kokosovy olej a do toho este pila alchemilkovy caj a tiez som nechcela verit, ale podarilo sa mi toho zbavit... a som stastna a verim, ze sa to uz nevrati!
ahojte, tak ja som tu dietu dodrziavala od zaciatku novembra 2009 az do minuleho tyzdna (cize 3 mesiace), kedy ma to prestalo bavit, kedze som nebadala ziaden rozdiel :-( a verte mi, bola to dieta prisna. uz neviem co s tym, je mi z toho nanic. o dva tyzdne idem konecne na imunologiu, ale priznam sa, velmi uz neverim, ze sa mi polepsi. Najvacsia sranda ale je, ze stale mam vytoky sprevadzane svrbenim, ale vytery z posvy mam negativne. Stretli ste sa s tym uz niektora niekedy???
ahojte. mne tiez odporucil gynekolog nejest sladke, bielu muku, atd. asi dva mesiace na to nam na prednaske z mikrobiologie zasa povedala nasa prednasajuca, ze nevie sa preco, ale proste, ze v zivote viac ako polovice zien sa vyskytne obdobie, kedy trpia kvasinkovymi infekciami a dlhodobo sa ich nemozu zbavit. len pretrpiet. celkovo sa zvysuje pocet ludi, aj muzov, trpiacich "na kvasinky". velmi rozsirene su aj plucne infekcie. proste mame "pekne vyhliadky" :)
enda kvasinky su len o imunite...takze ta zena, ktora ju ma dobru a nie je nachylna, nema problem ani s kvasinkami
Ako to, ze niektore zeny s tym nemaju vobec problemy a stravuju sa "normalne".. Ako moja kamaratka, ta je vsetko a nikdy kvasinky nemala. ach jaj.
lieky nikdy nezaberú ak nedodržíš protikvasinkovú diétu....... ak niekto trvrdí iné, klame.... je to o disciplíne, ak nechceš kvasinky, treba im zobrať to čo potrebujú k životu, teda dodržať diétu a znemožniť im prežiť...... inej cesty niet..... ja viem, že je to ťažké dodržať na 100%, ale treba skúsiť a budeš na seba hrdá, že si to zvládla.....
viem z vlastných skúsenosti, že treba prísne dodržať protiplesnovú diétu, ale výsledok sa dostaví sa pár dní, oplatí sa vydržať, chce to pevnú volu, hlavne si treba zistiť, aká je príčina a tú potom odstrániť.....