ahojte...na nete som si nasla informacie o tejto diete..co mozem jest a co zasa nie..len by som chcela vediet, ci mate niektora z vas s nou skusenosti a ci vam aj pomohla proti kvasinkam..ci sa mi ju vobec oplati drzat...lebo mne akosi lieky od doktora vobec nezaberaju a kvasinkami trpim uz vyse dvoch rokov..diky moc za odpovede..
protikvasinkova dieta
divecata podla mna by sa aj vas partner mal preliecit
candivac som zacala uzivat aj ja, dnes som skoncila s prvou desatdnovkou
......... som janíča
trouble,sex v čase problémov nemam,bolí to. len ked je medzičas medzi problémami. stalo sa že nebol aj celý mesiac. chce to trpezlivého partnera.nie vždy je s tým zmierený,ale sú aj iné možnosti sexu... dietu som držala tiež 5 mesiacov a nehovorím že som si nič nevšimla,ale nič výrazné sa neudialo. doteraz dodržujem niektoré veci z nej,ale nevidím rozdiel počas nej a teraz.
Ahojte baaabo a janica...chcem sa opytat ak vam to nevadi...kvasinky mate uz dost dlhu dobu...mozete mat sex aj ked vas stale tieto kvasinky trapia, neskodi to? Bo ja mam kvasinky uz zo tri mesiace...raz je to lepsie a potom to pride zas...po sexe :(...tak neviem ci sme teraz odsudene zit bez neho!!! :(((
Tiez som drzala tuto dietu...5 mesiacov a velmi striktne...ani zrnko cukru po celu dobu, ziadne sladkosti ani nic co obsahovalo cukor, ziadna muka, ziaden alkohol ani kava (skodia aj cigarety)...proste len zeleninove salaty, ryby, kura, tmava ryza, vela cajov...lapacho a ine..proste vela som pila, jogurty so zivou kulturou, oriesky...z ovocia len grep a kysle jablka a neskor aj vajcia a este neskor sem tam zemiaky...a ktomu koloidne striebro...ale pozor dost zatazuje pecen...kokosovy olej, cesnakove kapsule, zinok, B-komplex, sybillium mariannum, aloe vera,chlorella...ale vlastne, vtedy som to tak nutne ani nepotrebovala...bolo to skor zo solidarity k sestre kedze sme spolu byvali :)) a ona to potrebovala viac...ale mala som z toho dobry pocit, dobre som sa citila a bola som zdravsia :)) Aspon som zistila ze viem mat aj pevnu volu ked chcem...dovtedy som si myslela ze ju vobec nemam...sladke mam naozaj rada, takze to bolo co povedat ze som to vydrzala, ale da sa to!...urcite to zvladnete aj vy...staci si len navyknut na novy sposob stravovania, trochu sebazaprenia a je to! :)...teraz je to rok co som s nou prestala a chcem sa tej pliagy zbavit tak asi zacnem znova...cele mi to urcite zacalo uzivanim antibiotik a znizenou imunitou! Ako mi zacal tento problem skusila som aj Candivac, no zatial neviem posudit ci mi nejako pomohol...mam za sebou len prvu desatdnovku...po liecbe cipkami...4x sa mi premnozil lactobacillus, co do posvoveho prostredia patri, no ja ho mam zas premnozeny...tak teraz neviem ci je toto vsetko na to dobre, alebo co mam teraz robit :((...stalo sa toto uz niekomu??? Poradte prosim...
tak ona ta dieta je o tom ze treba zmenit stravovacie navyky, ak sa toho chcete zbavit natrvalo alebo aspon na dlhu dobu treba ju dodrziavat aspon 3-6 mesiacov. a pokial to mavate naozaj pravidelne tak si mozte vybrat - bud obmedzit sladkosti a skroby alebo sa dopovat liekmi. janiča, a ako dlho si ju drzala? podla mna to iba prospeje ak sa budeme dlhodobo stravovat tak ako to predpisuje tato dieta.. ved nevravi vynechat uplne natrvalo vsetko sladke, ale obmedzit to
no vidis presne o tom hovrím...je tu mnoho takých báb ktoré písali o tom že tá dieta pomôže bud len minimálne alebo vôbec resp.sa to aj tak vráti. Ja sa snažím obmedzovať nejsť sladkosti ale je to pre mna fakt náročné a vôbec to by som nemohla nič jesť čo sa doma navarí fakt je to dosť nereálne.
ja som to vzdala,keď som zistila,že to nikam nevedie. možno som mala vydržať dlhšie,ale keď doma treba variť zbytku rodiny... po tisíci krát skúšam nové a staro nové veci ,kombinácie probiotík, grepov,obmedziť sladké...stačí však trochu stresu a tie hnusné potvory sú späť
tak potom je to načo dobré??? ked sa to potom vráti akože to mám dokonca života jesť len toto? to je fakt blbé..