Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byt modelka

Príspevok v téme: Chcem byt modelka
Sushanka

Cawte vsetci!!
Chcela by som byt modelka lebo bi ma to starsne bavilo a mozno bi som a na to aj hodila.
Mam 46 kg
Mam 165 cm.
Mam 12 rokov aprili 13
Mam hnedo rysave vlasi.
Myslite ze mozem byt modelka?
Pls poslem Vam foto a vy napiste ci mozem byt modelka.
Totiz mam choru sestru-naozaj a chcela bi som si zarobit aby som isla s maminou do pariza ak mate nejake info o agenturach alebo ste boli ci ste modelkou pls napsite velmi bi ma vas nazor zaujimal pls ozvite sa
moj e-mail :Zu-zankaa@azet.sk

vanduliena

akusik:keď ja by soma j chcela len ja mam takych rodicou co že vobec nechcu aby som tam isla..ale rada by som to aspon vyskusala:D:Daj ked:Dsa hanbiim jak prasa:Dale nevadi:D

vanduliena

no:)kde začať:)
prvy krat som na tomto fóore:Dale chcela by som sa zapojiť..!
čitala osm veľa vašich príspevkov.a začala som uvažovať či by som aj ja nemohla byť tou spominanou modelkou?som celkom chuda vysku mam okolo 170 cm..a ot mam len 13..vobec sa nemalujem...len mi vadia moje zuby.:(a to dosť:D:D

pozrite pokec.azet.sk

angličtinu ovládam takmer dokonale..chcela by som íst na bilingualne gymnazium:Dale myslim ze na to nemam:Dale nevadi šak život je krátky treba skúšať čo sa dá:)

simona a lucia =o)

sme dve 14 rocne baby, ktore by mali zaujem pracovat popri skole v modelingu!
SIMONA:50 kg
miery: 88
63
88
LUCIA:45 kg
miery: 80
62
86
ak sme vas zaujali tak nas kontaktujte

sandu

ahojte,
chcela by som sa vas spytat ci neviete o niekom kto hlada modelky alebo hostesky mam 18 rokov meriam 172cm hnede oči blond vlasy stredne dlhe vraj som fotogenicka ak viete napiste mi na mail dakujem

apricot9

hej...sa zobudte...mozte mat aj 30kg..ale ked nemate nad 170, tak si hladajte pracu radsej niekde inde...to nie je len o foteni..je to drina a makacka a taktiez povolanie narocne na psychiku.

emaaa

ahojte chcem sa stat niekedy v buducnosti modelkou..xD..ale ako to mam robit alebo lepsie powedane urobit hm?mam len 14 rokov a uz mi hovoria ze tak vyzeram ako modelka a ze si robim skvele fotky..a co teraz co mam z toho hm?poradte mi..najlepse ak teraz hned prosim je to surne hned!!!prosiiiim som tu len ta trocha ako myslim na nete viete a o chvilu idem prec tak si to chcem este dnes precitat hej prosim vas velmi pekne prosiiiiim!!.....

witch939393

caute chcela by som radu mam 16 a meriam 168 mohla by som byt modelka na fotenie mam hnede oci aj vlasy prosim poradte mi potrebujem nieco zistit........dakujem :D

simona

CHCELA BI SOM BIT MODELKOV MAM 12 VISKA161 A VAZIM 41 AK BI STE PRE MNA MALI PONUKU TAK NAPISTE NA ZOFCAKOVA @ZOZNAM.SK MOZEM VAM AJ POSLAT POTO AK NAPISETE