RNG porad prosim-tabletky na chudnutie

Príspevok v téme: RNG porad prosim-tabletky na chudnutie
keituskaaaa

Beriem Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku no a este citim sa strasne plna energie a rychlo mi bije srdce,kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..je to normalne?aj sa mi trasu ruky..dufam,ze to len na zaciatku je tak..dakujem..

RNG

keituskaaaa, to co beries je prirodne, nie len na prirodnej baze. takze sa to neda so syntetickymi chemikaliami ani len porovnavat. Naviac, neskodne prirodne veci(teda v odporucenych davkach neskodne) su dobra pomocka popri cviceni a spravnej diete na schudnutie.
Ak ti ta davka kofeinu sposobuje prilis velku reakciu tela, zmensi davku.
Vobec vyrobcovia casto zabudnu ludom pripomenut, ze kazda nova latka pre telo, dokonca aj nezname nove jedla sa musia zacat brat v malych davkach, kym si telo na ne nezvykne.

keituskaaaa

ehm skor som mala na mysli velku potrebu :) ale ano,aj na malu chodim castejsie,dnes som vypila 2litre vody uff..hm..takze to co beriem ja je bezpecnejsie nez reduktil alebo ine?ci aj to je zalozene na takej baze?

RNG

extaza tiez enormne zvysuje metabolizmus.
Pitie vody pri zvysenom metabolizme je nevyhnutne. Pri spalovani tukov sa vytvaraju splodiny, ktore sa telo snazi vyhodit, treba mu v tom pomoct extra pitim cistej vody.
Do telocvicne si vzdy nos flasku vidy a davaj si par glgov podchvilou.
Pozri sa na atletov, ti si ten zvyk uz vsetci osvojili.

keituskaaaa

Hm,tak to je zaujimave,..uvidime ci aj nejake vysledky sa dostavia,najlepsie na tom je,ze vzdy,ked sa takto citim plna energie,mam chut cvicit..a to je asi dobre..B12 dakujem zapamatam a kupim,lebo naozaj sa citim ako vystresovana z toho,kedysi som skusala tabletky extazy,ale len par krat a troska mi to pripomina tie pocity ale nastastie len troska.To co s tym dost suvisi je potreba chodit na velku castejsie..:)takze podla toho asi vidiet ze sa mi zrychlil metabolizmus..

RNG

to co beries sa nazyva termogeneracna zmes=teplo vytvarajuca. Tj musis ocakavat, ze sa zacnes prehrievat a potit, to je dosledok zrychleneho spalovania tukov.Ak to necitis, tak beries primalu davku.
Zialbohu s tym idu aj zrychlene ine procesy v tele, z toho su tie trasuce sa ruky pripadne nespavost.
Preto to ber len rano a na obed. Nikdy nie na vecer.
Na ukludnenie nervov treba niekedy brat pri tom vitaminy B, hlavne B-12. Najlepsia forma je B-12 pod jazyk,(sublingual), ktory ma absorbciu vyse 50 krat taku, ako B-12 prechadzajuci cez zaludok.