RNG porad prosim-tabletky na chudnutie

Príspevok v téme: RNG porad prosim-tabletky na chudnutie
keituskaaaa

Beriem Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku no a este citim sa strasne plna energie a rychlo mi bije srdce,kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..je to normalne?aj sa mi trasu ruky..dufam,ze to len na zaciatku je tak..dakujem..

vikinkaaaaaaaaaaaaa

co tak to chcem aj ja kolko si z toho schudla za aku dobu ....nieje to rizikove?piste prosim piste mocm a ot zujima

RNG

glukosamin a chondroitin su latky potrebne na klbove vazivo a slachy.
su to mukosacharidy.
Klbovy maz ale je olejovita latka, kde hlavne zlozky su nezmydelnatelne oleje, CMO a hyaluronany.

keituskaaaa

avokado je dobre,maslo z neho lubim :)prave ked pisem toto ma tak strasne boli cela lava noha,ze mam chut vysypat tie tabletky do zachoda aj ked neviem ci to je z nich..zas tak vela som toho nenacvicila,.:(

RNG

Praskanie v klboch je nedostatok klboveho mazivas. Na to mas doplnky hyaluronicku kyselinu,CMO a pravdepodobne najlacnejsie a ucinne je zjest 2 avokada tyzdenne.
Oleje, co avokado obsahuje(unsaponifiable=nezmydelnatelne) su presne to, co klby potrebuju na vyrobu klboveho mazu(synovial fluid)

keituskaaaa

strasne mi zacali praskat,..zrejme bude lepsie ked zacnem brat rano a na obed teda,..hm..co sa deje tomu svalstvu?

keituskaaaa

Toto su zlozky:extrakt zo zeleneho caju,guarany,horkeho pomaranca,tartrat L-karnitinu,L-tyrozin,kofein,mikrokrystalicka celuloza,magnezium stearan

keituskaaaa

Tak toto rada pocujem..pise sa 2 tabletky rano a 2 pred obedom,ale mne to robilo zle,kedze nejedavam rano uz asi 6rokov(viem ze to musim zmenit,ale snazim sa :))tak si dam 2 pred vecerou.Horsie je,ze ked som to brala pred polrokom,zacali ma z nicoho nic boliet klby a kosti,doktorka identifikovala zapal a dala antibiotika na 3(!)mesiace tak som vybrala 2 a pomohlo.Myslela som,ze som prechladla,alebo nieco podobne,ale v piatok som zacala brat znova tieto tabletky a vcera mi to zacalo znova..co myslis,moze to mat nejaky suvis?Nepoznam nikoho kto by mal po takychto tabletkach problem s klbami..:(zeby alergia na nieco v nich?alebo nahoda?to je to co ma najviac trapi,,,