Beriem Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku no a este citim sa strasne plna energie a rychlo mi bije srdce,kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..je to normalne?aj sa mi trasu ruky..dufam,ze to len na zaciatku je tak..dakujem..
RNG porad prosim-tabletky na chudnutie
glukosamin a chondroitin su latky potrebne na klbove vazivo a slachy.
su to mukosacharidy.
Klbovy maz ale je olejovita latka, kde hlavne zlozky su nezmydelnatelne oleje, CMO a hyaluronany.
inak beriem glucosamin a chondroitin vitaminy v tabletkach uz 2mesiace
avokado je dobre,maslo z neho lubim :)prave ked pisem toto ma tak strasne boli cela lava noha,ze mam chut vysypat tie tabletky do zachoda aj ked neviem ci to je z nich..zas tak vela som toho nenacvicila,.:(
Praskanie v klboch je nedostatok klboveho mazivas. Na to mas doplnky hyaluronicku kyselinu,CMO a pravdepodobne najlacnejsie a ucinne je zjest 2 avokada tyzdenne.
Oleje, co avokado obsahuje(unsaponifiable=nezmydelnatelne) su presne to, co klby potrebuju na vyrobu klboveho mazu(synovial fluid)
strasne mi zacali praskat,..zrejme bude lepsie ked zacnem brat rano a na obed teda,..hm..co sa deje tomu svalstvu?
Alergia je vzdy mozna, ale skor typujem na bolesti svalstva, nie klby, hlavne ked to beries na vecer.
mikrokrystalicka celuloza/bunicina sa vraj pridava do extazy?to som nevedela tiez zaujimave
Toto su zlozky:extrakt zo zeleneho caju,guarany,horkeho pomaranca,tartrat L-karnitinu,L-tyrozin,kofein,mikrokrystalicka celuloza,magnezium stearan
Tak toto rada pocujem..pise sa 2 tabletky rano a 2 pred obedom,ale mne to robilo zle,kedze nejedavam rano uz asi 6rokov(viem ze to musim zmenit,ale snazim sa :))tak si dam 2 pred vecerou.Horsie je,ze ked som to brala pred polrokom,zacali ma z nicoho nic boliet klby a kosti,doktorka identifikovala zapal a dala antibiotika na 3(!)mesiace tak som vybrala 2 a pomohlo.Myslela som,ze som prechladla,alebo nieco podobne,ale v piatok som zacala brat znova tieto tabletky a vcera mi to zacalo znova..co myslis,moze to mat nejaky suvis?Nepoznam nikoho kto by mal po takychto tabletkach problem s klbami..:(zeby alergia na nieco v nich?alebo nahoda?to je to co ma najviac trapi,,,