chcem zhodit 10 kil do troch mesiacov da sa to???

katka26

Wikina ... je mi luto co sa ti prihodilo, ale taký je osud ... verim ze sa podarí a ze budete mat raz krasne zdrave dietatko ...k tej tvojej otazke ja som presne tvoja výška a vazila som 84 kg :-) :-) :-) a za necele tri mesiace som dala dole 18kg, 90dňovou rozlisovacou dietou ... a celkom v pohode, jedla som vsetko je tu na fore aj taka tema ... upraví sa ti celý metabolizmus ... teda hovorim podla seba , a skutocne to stalo za to ... aj teraz som sa dala na to, ale nepribrala som po jej skoncení späť ... nic kilo dva mi behali stale hore dole, ale nic mi neslo nahor ...oplatilo sa ..

wikina

nechtiac som na tu spravu klikla a oznamila prepacte som tu nova chcela som reagovat a namiestotoho som ju nahlasila

wikina

ahojte nie neboli dobrovolne po dietatku velmi tuzime ale akosi nam to poriroda kazi podstupujeme momentalne mnozstvo vysetreni a musime aspon rok cakat, a pribrala som z tej traumy a vycitiek proste som jedla a jedla ..takze smejo ja som nechcela zavbit nenarodene deti

deeee

smejo, to ze mala dva potraty neznamena, ze boli dobrovolne. Mozno to tak zariadila priroda, lebo babatko bolo slabucke.