mama 27 rokov a za sebou dva potraty po ktorych som zacala jest a jest mam 75 kil a 172 cm poradte mi nejaku vyskusanu dietu chcem schudnut ason 10 kil do vianoc da sato???
chcem zhodit 10 kil do troch mesiacov da sa to???
Táto súťaž býva v časopise Musscle fitness.A je celoslovenská,môže sa prihlásiť kto chce. Ale neviem,či ešte býva,a kedy začína. Pozri na ich web stránku,tam sa dočítaš. Naozaj klobúk dolu pred tými,čo to dokázali,ale to chce naozaj veľmi pevnú vôlu a riadne makať.
panča,nevieš viac o tej súťaži?To je len v ba?
10 kíl do vianoc...písala si to v októbri,t.j.za dva mesiace. Dalo by sa,ale garantujem Ti,že v tom prípade budeš mať na jar všetko späť aj s DPH...chudni pomalšie a rozumne. Nesmieš hladovať,veľa sa pohybuj,nejedz sladkosti a mastné jedlá.A presne tak...never na žiadne zázračné prostriedky,tými ti schudne akurát tak peňaženka a rýchlymi diétami sa ti pokazí metabolizmus a miesto schudnutia neskôr priberieš.
hlavne never ziadnym zazracnym produktom...to vsetko je blbost.Existuju lieky na obmedzenie chuti, ale to tiez nie je trvale riesenie. vies, pred par dnami by som ti povedala, ze je to blbost a nieco nemozne, ale v utorok som bola v saune a len tak z nudy som listovala v casopise o fitnes/posilovani.Vypisuju kazdy rok sutaz o zmenu postzavy -zivotneho stylu.Trva to 3 mesiace. Ked som videla vysledky,, onemela som. Za tri mesiace sa da tak nenormalne vymakat postava, ze zbohom. Chce to vsak chodit aspon 3x do tyzdna do posilky, mat osobneho trenera (aspon na zaciatku) a nim vypracovany jedalnicek. A potom hlavne chut, vydrz a po troch mesiacoch bude z teba novy clovek
betkys... aby si to pre istotu správne pochopila... lebo vidím že slabo chápeš... tak to bola reakcia na smeja
betkys...
prečítaj si ešte raz príspevky... a potom "sa ty uvedom"
ja som potratila tri krát... ale keby sa ma niekto toto opýtal... tak mu hubu rozbijem.
som citlivá na takú tému... tak ked jej niekto nerozumie nech sa nevyjadruje...
Ľudia este stále v dnešnej dobe nevedia rozoznať potrat a umelé prerušenie tehotentva...
smejo... takú sprostú otázku by som radšej nepoložila, keby som si nebola istá.
myslíš že wikina by sa tu prezentovala s tým takto na verejnosti že bola na prerušení tehotenstva a ešte dvakrát.
si fakt trápny alebo trápna...