ahojte, za mesiac som brala už dvakrát antiibiotika.....prvýkrát Azatril od gynekologa..., po týždni Sumamed od obvodného a teraz zase užívam Azatril od gynekologa..mám niekto podobné skúsenosti s častým užívaním antibiotík?? myslíte, že nevadí, keď beriem tak často antibiotiká...po tak krátkom čase?
ANTIBIOTIKA...často
Ahojte
Tak určite je niekde v tele problém s ktorým sa neviete vysporiadať.
Potrebujete pomoc a najlepšie formou prírodnej liečby nie antibiotik :-)
Ak by ste mali záujem dať to do poriadku prosím píšte alebo volajte na tel. 0907 122 642 určite nájdeme riešenie :-)
S pozdravom Peter
k atb vzdy ale aj probiotika napr probicus premium od generica
ja tiez beriem dost casto antibiotika aj Sumamed napriklad..mne poradila lekarka uzivat probiotika ktore posilnia imunitny system..kup si probiofix alebo biogaia su drahsie ale dobre..
Tiež som jednoznačne za vyváženú probioticku zmes /najmenej 4 - 5 druhov
užitočných baktérií/. Potrebuješ si dať do poriadku črevnú mikroflóru a takto sa
rýchlo môže prejaviť aj candidóza,lebo sa vyničia aj dobré baktérie v pošve. Telo sa po užívaní antibiotík spamätáva dosť dlhú dobu a užívať jedny antibiotika za druhými Ti môže skôr uškodiť ako pomocť.
prepacte, to patrilo januske, nie neve.
neva, neviem, kvoli comu si ich brala, ale azatril a sumamed je to iste. Navyse maju tieto taku vlastnost, ze drzia v krvi hladinu cely tyzden, aj ked sa uzivaju len tri dni, takze ty si vlastne na tomto antibiotiku (azitromycin) nonstop. Na tvojom mieste s tym oboznamim lekara, je evidentne, ze jeden o druhom nevedia, co predpisuju. A probiotika si nasad cim skor a vo vyssej davke, lebo mas urcite znicenu crevnu floru.
Určite to nie je dobré, ale sú prípady, ked sa tomu jednoducho nedá vyhnúť. Poznám to z vlastnej skúsenosti, doplatila na to moja imunita.