ANTIBIOTIKA...často

Príspevok v téme: ANTIBIOTIKA...často
januška

ahojte, za mesiac som brala už dvakrát antiibiotika.....prvýkrát Azatril od gynekologa..., po týždni Sumamed od obvodného a teraz zase užívam Azatril od gynekologa..mám niekto podobné skúsenosti s častým užívaním antibiotík?? myslíte, že nevadí, keď beriem tak často antibiotiká...po tak krátkom čase?

PCH

Ahojte

Tak určite je niekde v tele problém s ktorým sa neviete vysporiadať.
Potrebujete pomoc a najlepšie formou prírodnej liečby nie antibiotik :-)

Ak by ste mali záujem dať to do poriadku prosím píšte alebo volajte na tel. 0907 122 642 určite nájdeme riešenie :-)

S pozdravom Peter

midsummer

ja tiez beriem dost casto antibiotika aj Sumamed napriklad..mne poradila lekarka uzivat probiotika ktore posilnia imunitny system..kup si probiofix alebo biogaia su drahsie ale dobre..

Ivka 1

Tiež som jednoznačne za vyváženú probioticku zmes /najmenej 4 - 5 druhov
užitočných baktérií/. Potrebuješ si dať do poriadku črevnú mikroflóru a takto sa
rýchlo môže prejaviť aj candidóza,lebo sa vyničia aj dobré baktérie v pošve. Telo sa po užívaní antibiotík spamätáva dosť dlhú dobu a užívať jedny antibiotika za druhými Ti môže skôr uškodiť ako pomocť.

farmaceutka

neva, neviem, kvoli comu si ich brala, ale azatril a sumamed je to iste. Navyse maju tieto taku vlastnost, ze drzia v krvi hladinu cely tyzden, aj ked sa uzivaju len tri dni, takze ty si vlastne na tomto antibiotiku (azitromycin) nonstop. Na tvojom mieste s tym oboznamim lekara, je evidentne, ze jeden o druhom nevedia, co predpisuju. A probiotika si nasad cim skor a vo vyssej davke, lebo mas urcite znicenu crevnu floru.

neva

Určite to nie je dobré, ale sú prípady, ked sa tomu jednoducho nedá vyhnúť. Poznám to z vlastnej skúsenosti, doplatila na to moja imunita.