cauuute baby
chcem sa vas opytat,ci si to robite aj sami,a ako si to robite a ako casto si to potrebujete robit
robite si to ???
pipina a ako si to robíš? v práci tiež?
áno, ako často- ked je chuť:-)
no ja si to robim uz od 13tych ci 11 tich sakra neviem..:)este ani kramy som nemala a uz ma vzrusenie ovladlo... jed to prirodzene moja kamoska si to robi od 4roch rokov!!! Ci mam chlapa alebo nie ak mam chut preco nie aj 3 x za den hehe ved co mame robit ked my baby by sme sexovali stale a chudacikovia nevladzu...funguje to odjakziva
ja som tiež nadržaná keď si to čítam, no a čo? som v robote a idem si to urobiť...
v poslednej dobe každý deň, v práci...
Je to pravda zeny su viac nadrzane ako muzi, a myslim zi si to vela z nas robi sama, ja si to robim s mojim priatelom paci sa mi ked sa na nho mozem pozerat, je to super.
Len tak mimochodom dievcata so v priemere viac nadrzane ako chalani !!! Ja len tolko
pedro,vsetko co napises je do bodky podozrive a zaradene do tovaru druhej triedy.to je taky,nad ktorym uz z kilometrovej vzdialenosti veje transparent s logom...(som ho radsej vymazala)
Zaja, aj tak si zlatá i vtedy, keď sa škriepiš.
moj zazitok,ked dostal nakladacku slovnu aj doslovnu a ma komplexy na cely zivot.viem ze som super.tvoj nazor na tom nic nezmeni.