vraví sa, že v našej stolici je najviac baktérii.ale prečo je to tak?veď to vychádza z nášho vnútra, to znamená, že aj vnútri sú potom tie baktérie?nijako nám to neškodí?a z čoho tie baktérie potom vznikajú, veď to sú len výlučky potravín.
asi hlúpa otázka,ale zaujíma ma to..
reska
dalsia mudrana?!co si mysli,ze je nejaka chytra??
mozno som prave vtedy chybala,tolka smola:-D
ved to uz bolo davno a ako sa hovori,opakovanie matka mudrosti!no a?tak sa to pytam znova, bez ohladu na to,ci sme sa to ucili niekedy na zakladke..
ivaa
uz som tu pisala, ze taketo info asi tazko najdem v laickom jazyku.preto som to chcela pocut vysvetlene od "normalnyc"ludi!
aale,pacila sa ti?ale ten styl reagovania si si mohla odpustit.mna nezaujimaju nazory na moju nevedomost,ci vedomost,nech som aj hlupa,to nech vam je jedno,ale hlavne,drzat sa pointy,teda temy,na co som sa pytala!!
reska...:0))))....
Lessia, a co sa rozculujes, Ivaa ti napisala celkom obsaznu odpoved. Nemyslim ze vie vsetko, v dobrom ti radi, kde mas hladat. A ozaj nevies, ze v nasom tele ziju bakterie? Tak uz to vies. Nevadi mi ze si to nevedela, zaraza ma tvoj postoj k tomu. Mozno mas ozaj psychicku poruchu, to myslim vazne, lebo pises: - mam panicky strach z bakterii, umyvam si ruky furt,vsetko,coho sa dotykam,umyvam.- Toto su prejavy choroby, ktora sa vola Obsedantno-kompulzívna porucha. Najdes ju popisanu na zdravie.sk v chorobach pod pismenom O.
Bakterie mozno nie su nic pekne, ale nie je podla mna normalne, takto reagovat.
Maria ty si prepni Caps Lock :-DDDD
Len ti to pripomeniem.. Obsah creva sa zahustuje a posobenim kvasnych bakterii (vznikaju plyny ako oxid uhlicity, metan, merkaptany) a hnilobnych bakterii (vznika amoniak, sulfan, fenol a pod.) sa rozklada a meni na vykaly.
...nemas za,co...
no to si pis,ze sme sa pobavili na detoch,ale to kazdy ma humorne historky o detoch...
NESPADLI SME Z NEBA NAJMUDREJSI,KAZDY MAME MEDZERI...A KAZDY V NIECOM INOM...
Ivaa ma pravdu. Clovek by mal byt vybaveny aspon zakladnym-vseobecnym vzdelanim. O traviacom trakte sme sa ucili v siedmom rocniku na zakladnej skole. Pokial dobre viem, zakladna skola je zo zakonu povinna.
sak sa tu neto, ale zvatsa si skor sama najdem, pokial su to taketo info, lebo na tomto fore sa najdu nekedy aj bludy... ale pokial ide o daek osobne skusenosti, alebo nieco, o com neviem najst info, tak sa spytam, co by nie ...mne sa inak tvoja tema velmi pacila, preto som na nu reagovala, tak neviem, co sa tu tak rozculujes lessia
ivaa
a ty si tu nikdy nezalozila temu o niecom co si sa chcela dozvediet?