vraví sa, že v našej stolici je najviac baktérii.ale prečo je to tak?veď to vychádza z nášho vnútra, to znamená, že aj vnútri sú potom tie baktérie?nijako nám to neškodí?a z čoho tie baktérie potom vznikajú, veď to sú len výlučky potravín.
asi hlúpa otázka,ale zaujíma ma to..
reska
no vidis, ze sa da aj poradit, dokonca aj priklad si prihodila
Ano mas pravo reagovat, ako ty chces. A aka pointa?
vraví sa, že v našej stolici je najviac baktérii.ale prečo je to tak?veď to vychádza z nášho vnútra, to znamená, že aj vnútri sú potom tie baktérie?nijako nám to neškodí?a z čoho tie baktérie potom vznikajú, veď to sú len výlučky potravín.
V nasom tele jednoducho ziju bakterie, to je dany fakt, s tym nic nenarobis. A preco tam su? Dostala si odpoved od viacerych.
Inak ked nalozis kapustu do sudu, tiez tam zacne hnilobny proces, podobny ako v hrubom creve, len tak pre ilustraciu :-)
reska
hlavne, ze ty vsetko ovladas...
No vidis lessia, aj v tedy si zrejme chybala :-DDDD
oprava-UMENIE ZDRAVO ZIT....
to vazne je zem gulata a toci sa okolo slnka??ja som si myslela ze je hranata a toci sa len a len okolo teba!
vies, asi som od zakladky nebola na "velkej", tak ma to napadlo teraz.vieeees?!
LESSIA v lavom rohu je nejaka stranka z nazvom- UMENIE ZIT....klikni si tam,tam je nieco popisane o hrubom creve atd.,mozno by ta to zaujimalo...alebo dole...STE CISTY AJ ZVNUTRA?/tak si tam klikni,a mozno sa nieco dozvies.../
No lessia, s tym Caps Lock- to si tiez nepochopila, ale hlavne ze vies ze Zem je gulata a toci sa okolo Slnka :-DDDDD