Ahojte,
mam 21 rokov,meriam 168 cm a vazim 70 kg.Moji rodicia ma za to nenavidia,vzdy ma urazaju ohladom vahy,hovoria mi,ze som obezna,tucna ako prasa a pod.Uraza ma to a citim sa menejcenna.Minule mi povedali,ze uz urcite musim vazit min.80 kg,lebo,ze mam taky zadok,ze uiz neprejdme cez dvere a tucne brucho.Ze nechapu,ze mi nic nepovie priatel.Ze im by bolo zo mna zle keby som sa vyzliekla donaha.Vcera som cely vecer preplakala.Citim sa otrasne.Moje miery su 96,75,100.Mam pocit ako keby som bola najtucnejsie dievca na svete.Preco mi nadavaju,urazaju ma?Moja idealna vaha bola 62 kg,jasne,ze chcem schudnut min.na 65 kg do Vianoc,ale tym,co mi hovoria rodicia mi pride cvicenie zbytocne.Lebo keby som aj mala 65 kg vzdy by im to vadilo.U nich by idealna postava bola 168cm a 50 kg.
Citim sa menejcenna
Ahoj. Počula si o zrkadlení? Každý človek nám niečo zrkadlí. Tvoje okolie Ti zrkadlí Tvoj postoj k sebe. Nemáš sa rada a oni ti to ukazujú. Ak sa začneš mať skutočne rada tak Ti to prestanú ukazovať. Zákon príťažlivosti je zákon lásky vychádzajúci zo seba lásky .Tvoj problém
je však komplexnejší. Pramení z dectva kde si bola zranená a ponižovaná a preto treba pracovať s podvedomím. Pomohla by Ti terapia podvedomia. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com
jednym uchom dnu, druhym von. nauc sa ich reci nebrat na ziadnu vahu, je to lahke.
NinaS, prosim ta o uprimnu odpoved. Dam ti cervene tlacitko, ktore ak stlacis, tak sa zajtra zobudis o 30 kg lahsia. Nic pre to robit nemusis, iba lahucko stlacit to tlacitko. Stlacis ho alebo nie? Fakt prosim uprimne.
Ahoj, mam to dosť podobné. Meriam 173 cm a vážim 90 kg. Našťastie mam tu hmotnosť rovnomerne rozloženú. Tiež stále počúvam že som tučná, že vyzerám ako prasa a podobne. Nevedia pochopiť že sa takto cítim dobre. Nie som modelka jako vždy chceli mať. Ale neriešim to už pár rokov. Ak sa páčiš sama sebe, nerieš to čo ti povedia :). Si krásna keď sa krásnou cítiš
preboha co su to za rodicia,to snad nie je pravda,uplne som v soku,daj im precitat prispevky o anorektickach ci bab s bulimoiu a spytaj sa ci chcu,aby si tak dopadla,alebo vlastne ako sa im mas zapacit,ja mam dospele deti,ale keby som mala moznost poznat tvojich rodicov tak by ma to chladnou urcite nenechalo a to som dost uzavreta povaha ,ja snad ani nezaspim,ako mohli tak ranit tvoje city,to snad nedokaze ani niekto cudzi,som v soku ako davno uz nie.PROSIM TA POSLUCHNI TO CO TI TU RADIA A VYPUSTI TO AK SA DA CO NAJSKOR Z HLAVY.som v soku!!!!!SI STATOCNA DRZIM TI PALEC!!!!
povedz svojej matke ze ma otrasne vrasky a fotrovy ze ma sedive vlasy predcasne na svoj vek.dones im zrkadlo a povedz kukni sa na seba!!!! a potom kritizuj,,alebo vobec nekritizuj..
Preboha,čo sú to za rodičia..
Takí asi nemajú mať ani deti...
Dôveruj sama sebe a neprestaň sa mať rada .Sportuj a budeš sa psychicky určite lepšie cítiť.
tak tvoji rodicia ta psychicky tyraju podla vsetkeho,ja som strasne tenucka len mam boky a brusko, nieje to zle dokonca mje brucho sa paci priatelovi a nvedel by si ma bez nehopredstavit.len noj tatko minule zacal hovorit ze to je strasne take dievca ze som "zasadlena" a pritom minimalne ze mam zacat cvicit, a ze tonieje pekne vobec,vies ja somsa na neho pozrela akoze je to moja vec a ked mas cloveka ktory ta lubi tak to neries a nerob si kolitomu hlavu. su ludia kt maju ovbela horsie problemy a boli by stastní keby boli ako ty.a chapem ta ze to nieje ani troska prijemne, ja to s rodicmi tiez nemam najlepsie co sa tyka ostatnych veci...
mas rodicov debilov, prepac za vyraz, takymto sposobom steba urobia anorekticku
prepác zatakéto vyjadrenie, ale je to TVOJ zivot!!!!! Len a len tvoj!!!! A ty si ho mozes zit ako len chces!!!! A niekto ti na to moze povedat akurat názor, a nie ta kazdu chvilu buzerovat!!!!
Vies, ale takto sa zacínajú tragické prípady anorexie, bulimie a sebapoškodzovania. Nepocuvaj svojich rodicov!!!! Ak su na teba tak horzne kritický povedz im len to ze je to tvoj zivot a tebe majú dat s tým uz pokoj!!!! Ten kto vidí smietku v oku druheho, nech sa pozrie do svojho a tam, bude mat hotové smatisko!!! obrazne povedané! Preco by také mladé dievca malo trpiet jeho zakomplexovaných rodicov???? Pozri, neviem akú predsavu majú tvoji rodicia o dokonalosti, ale 50kg na 168cm je PODVAHA!!!! Normálna váha u teba by teraz bola asi okolo 55 - 65kg jedno kilo hore dole!!!!Ak vsak chces schudnut, tak je to na teba a chudnes LEN PRE SVOJ DOBRY POCIT!!!! a nie pre pocity a názory druhých. Navyse ak su tie nazory aj neuveritelne pomylene. Vies, ja neviem co by som robila keby som mal atakých rodicov. Asi len normálne ži a snaz sa ichnarážky ignorovať, lebo nie sú na mieste. Vela štastia!
A ak budes chciet napísa mi na pokec: Lily1945.