BABY VY ROZMSLATE ??? JA KED TU CITAM VSELIAKE RADY NA CHUDNUTIE TAK MI JE ZLE...STACI VBEHNUT DO FITKA DAT SI VYPRACOVAT JEDALNICEK TRENINGOVY PLAN ZAPLATIT SI 10 HODIN S SOBNYM TRENEROM,....A POTOM MESIACI SA BUDETE DIVIT...JA SOM SA TIEZ TAKTO TRAPILA A MINALA PENIAZE NA KADEAKE LIEKY KREMY MASTICKY NA CHUDNUTIE S STALE VYSLEDKY NIKDE.....JA SOM TERAZ ZO SEBOU SPOKOJNA VDAKA CICENIU.....
A ZE NEMATE CAS NA FIZKO??? TO SOM SI HOCORILA AJC JA... TOSU DAMY IBA VYHOVORKY KTO XCE TAK CAS SI VZDY NAJDEAJ JA SOM SI HO NASLA....
A KED NIEKTO HOVORI ZE TAM DAVAJU NEVIEM AKE PRISNE DIETY TAK TO JE HOVADINA LEBO TEN JEDALNICEK JE SAME ZRANIE..S TYM ROZDIELOM ZE JO TO ZDRAVE ZRANIE...
CHUDUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja napriklad tlacim aj tie salamy aj slaninu ...a chudnem...
ja nemyslím že si nemôžeš dať niečo ľahké trebars ovocie alebo nejaký nizkotučný jogurt ale pokiaľ bude niekto pravidelne večer tlačiť suché salámy a slaninu s krajcom chleba tak sa to asi minie účinku.Ja som napísala svoju skúsenosť,možno ma niekto inú, mne osobne to pomohlo a schudla som 7kg za dva mesiace bez nejakej diety a žiaden jojoefekt sa nedostavil
zzzz-- s tym nejedenim po piatej, to je uuplna hlupost! nemozes predsa nic nejest a ides spat o 22h vecer!!ako sa hovori, nemozes ist spat s plnym zaludkom,ale ani nie s uplne prazdnym..musis to "nejedenie" prisposobit , kedy ides spat..mozes jest aj neskor,ale nieco lahke len....
ahojte,ja maám skúsenosť s Herbalifom, super zaberá.
a ako na stehna a na lytka? hmm? poradte
dievčence zmena stravy viac pohybu ale hlavne a to je veľmi dôležité "nežrať" po piatej večer a výsledok je zaručený.Mám to odskúšané.Nemusíte chodiť ani do fitka.Stačí doma 150 brušákov denne a máte to zadarmo samozrejme to je pre tie pohodlnejšie čo nemajú toľko času
no ja som tiez toho nazoru, ze ziadne diety a gely,ci kremy nepomahaju..je to cista blbost!ako aj nekonecne trapenie s dietami a aj tak nulovy vysledok..presne tak, zacat sa zdravo stravovat, viac cvicit a vysledok sa urcite dostavi..treba trpezlivosti, pevnej vole a casu!
...- a teba ked to nezaujima, tak preco sa zapajas a este k tomu tak jedovato?? ja si myslim, ze konecne rozumna rec a spravna pripomienka.
taky tak, len s tym rozdielom, ze ja mam stastie a mam sesterku, co sa venuje fitnes, tak som sa pred pol rokom konecne rozhybala a zacala som cvicit vo fitku. nejde o nic zazracne, ziadne lieky, cajiky a diety, len spravne cvicenie a upravenie stravy tym spravnym smerom.. vela stastia:-)