CHUDUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: CHUDUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ikuska

BABY VY ROZMSLATE ??? JA KED TU CITAM VSELIAKE RADY NA CHUDNUTIE TAK MI JE ZLE...STACI VBEHNUT DO FITKA DAT SI VYPRACOVAT JEDALNICEK TRENINGOVY PLAN ZAPLATIT SI 10 HODIN S SOBNYM TRENEROM,....A POTOM MESIACI SA BUDETE DIVIT...JA SOM SA TIEZ TAKTO TRAPILA A MINALA PENIAZE NA KADEAKE LIEKY KREMY MASTICKY NA CHUDNUTIE S STALE VYSLEDKY NIKDE.....JA SOM TERAZ ZO SEBOU SPOKOJNA VDAKA CICENIU.....
A ZE NEMATE CAS NA FIZKO??? TO SOM SI HOCORILA AJC JA... TOSU DAMY IBA VYHOVORKY KTO XCE TAK CAS SI VZDY NAJDEAJ JA SOM SI HO NASLA....
A KED NIEKTO HOVORI ZE TAM DAVAJU NEVIEM AKE PRISNE DIETY TAK TO JE HOVADINA LEBO TEN JEDALNICEK JE SAME ZRANIE..S TYM ROZDIELOM ZE JO TO ZDRAVE ZRANIE...

ikuska

2.sacharidove dni
ran.:omeleta zo zeleninou bez tuku na teflone b)tvaroh s jogurtom c)kuracia sunka 50g+tvrdy syr 30% 50g d)cottage cheese zo zeleninou

des.:a)ryzovy chlebik 1-2ks zo zeleninou b)ovs.vlocky abo cerealie 500 z jogurtom c)dusena ryza 100g s babanom a lyzickou dzemu d)2 ks ovcia

obed:ryza 120g +dusena zelenina+cerstvy salat podla chuti b)cestoviny+zel.salat c)ryzovy nakyp s ovocim d)americke zemiaky+zapekana zelenina olov.: ryzovy chlebik a zalenina b)ovs.vlocky alebo cerealie+jogurt c.dus.ryza100g s babanom d)2ks ovocia vec:pecene zemiaky v supke a zelenina c)zelenin.ryzoto d)coottage cheese+zelenina

ikuska

1.bielkovinove dni
ran.:a)pohar z cerstveho ovcia b)ovocie 2ks c)ovsene vlocky aleb cerealie 50 z jogurtom alebo vocnou stavou d)dusena ryza(natural)s bananom

des.:a)1 aktimel b)tvaroh 100g s ovocim napr.jahodami,baban... c)ovocny jogurt
d)cottage cheese z cerstvou zeleninou

obed:a)dusene file alebo ina ryba zo zeleninou b)pecene kura do 150g zo zapekanou zeleninou c)varena sosovica do 200g nakari(paprike) dusena alebo cerstva zelenina d)dusene kuracie meso o 120g so sampionmi a zleninovy salatom

olov.:a)biely jogurt,pripadne zo zoleninou b)2vajecne bielka+jedno cele vajicko na teflone bez tuku(oleja)+porcia zeleniny c)cottage cheese z cerstvou zeleninou d)acidko alebo jogurtovy napoj

vecera:a)varene fazulove struky do 150g zapekane zo syrom a smotanou b)cukiny a patizony do 250g rapekane zosyrom c)tuniak vo vlastne stave 1 konzerva6zelenina(dusena,parena,gril.,zapekana,sur ova)d)omeleta