a co teraz?

Príspevok v téme: a co teraz?
skriňa

stalo sa vam uz, ze ste s niekym chodili, mali ste ho velmi radi, dokonca ho lubili a potom zrazu nic? jedneho dna sa zobudite a uvedomite si, ze toho cloveka uz nemilujete, hoci ho mate stale velmi radi. odzrazu nie je pre vas nicim viac, nez len velmi dobrym kamaratom. a pritom on vas nadovsetko lubi a zniesol by vam aj modre z neba. a co teraz? nikdy som nebola clovek, ktory veril na vecnu lasku, vedela som, ze ten pociatocny stav zamilovanosti raz prejde, a ze manzelstvo nie je uz ani tak o laske, ako skorej o vzajomnom porozumeni. ale vzhladom na to, ze spolu chodime "len" dva roky, sa mi to zda prirychle vytriezvenie. rozist sa a cakat na nejake noveho princa na bielom koni alebo sa novej situacii prisposobit, kedze takeho dobreho cloveka uz asi nikdy nestretnem?

asdf

rozsit sa...pochybujem ze sa to zlepsi a neviem ci sa chces do konca zivota samej seba pytat, co by sa stalo, keby...

mončiqa

skriňa, nesi ty a ja tá istá osoba? lebo presne to čo si napísala, tak som zažila aj ja, tiež dva roky a otázka na mieste... veď ja ho síce rada mám, ale neľúbim. A odluka? mne nepomohla, práveže naopak... zvykla som si byť bez neho a užívam si slobodu a on sa trápi... nechcem to síce... ale srdcu nerozkážeš...

skriňa

Lucka, velmi si ma upokojila :) asi vyskusam presne to, co si povedala, dat si pauzu...asi to bude tazke,lebo chodime spolu na vysku a niektore hodiny mame spolu, tak mi to bude pripadat zvlastne..ale uz teraz si neviem predstavit, ze by som sa s nim nemala mesiac stretavat..

Luckaaa

neboj sa oto iste sa aj mne stalo po roku a pol..cize ovela skorej..lenze sme sa doodli na tom ze si dame pauzu..roste sme boli prilis vela spolu..a skutocne skoro mesiac sme sa nevideli on totiz maturoval a ja som mala toho tiez dost..a uz sme sa aj bali ze je koniec ale nedalo sa to proste ked som s nim nebola nehorazne mi chybal a uvedomila som si ze ho milujem..ona bol dost smutny pretoze nemal taky pocit ako ja cize jemu ten mesiac bol vazne tazky..ale terz je to vsetko ok..a uz nikdy som nemala taky pocit..lebo som uz okusila ako je to bez neho :)

ginger294

no neviem pomoct,lebo,ja k nemu este nieco citim a on o tom vie,ale sme sa dohodli,ze to skusime este napravit,tak dufam,ze to bude O.k. lebo jeden den citim,ze ho lubim,druhy zase,ze vsetko tak ako predtym,neviem co mám robit :-/

skriňa

ani ja netusim co robit, ginger...viem, ze takeho dobreho chlapa uz nestretnem, a ani si to uz neviem bez neho predstavit. ale neviem, ako dlho este vydrzim nic nevraviet na to, ked mi vravi, ze ma lubi...

ev

ginger...je mi luto, to sa neda....nie, ze by som bola skeptik, ale podla mna, to uz pojde s prepacenim len do sraciek....ale kiezby som sa mylila....drzim ti palce...

ginger294

oh baby,ani som nevedela,ze je niekto,kto ciit tak isto ako ja.aj ja mám ten problém,ale ja sa so svojim nechcem rozist,neviem co mám robit,ako sa znova zamilovat ale tak ako na zaciatku :(

skriňa

nie, nie, nikto dalsi v tom nie je. hoci, ked som nad tym prvykrat zacala uvazovat, stretla som jedneho chalan, ktory sa mi pacil..ale nic viac, toho svojho by som nikdy nepodviedla ani nic podobne. ale mam pocit, ze vdaka tomu chalanovi to len vyslo na povrch, nebol to dovod, preco som prestala lubit toho svojho.

ev

jo a ak sa ta mozem opytat....ked si pisala, ze ho uz nemilujes...je v tom aj niekto treti? hoci len tak v predstavach tvojich, alebo....lebo ja som aj takto zistila, ze laska je prec, ked som zrazu mala plnu hlavu niekoho ineho, len nie jeho...