Niekedy uz nevladzem.

Príspevok v téme: Niekedy uz nevladzem.
clovekclovieciksomnic

Ked tak poeram na svet,na ludi.. Mavam take chvile,ze najradsej by som uz nebol. Pracujem ako kon. Snazim sa ako len mozem. Chcem len to najlepsie. Neublizujem. A predsa nic nevychadza. Som na samom dne. Takych chvil bolo mnoho preco to nepominie? A navyse prichadzaju spomienky z minulosti a tie ma ubijaju este viac.

dadka

Dobrz den ja som uplne zufala a potrebujem sa sniekym vazne porozpravat.dakujem kazdemu kto mi odpise potrebujem naozaj pomoct od solidneho cloveka

lili2

ahojte. Obcas nevladze kazdy. Treba sa vsak sustredit na to podstatne, a nerobit si zbytocne zo zivota peklo. Nikdy sa vam nepodari vyhoviet kazdemu...a ked sa budete brat prilis vazne, tak sa budete len trapit.
Mozno by pomohla nejaka tzv.psychohygiena. Ide vlastne o to, ze vecer si lahnem v rozumnom case do postele, skludnim sa, rozanalyzujem si den, zhodnotim, co som zvladol a co nie... dnesok si nejako uzatvorim. Premyslim si v casovom slede, co ma caka zajtra, a ako by som tie moje drobne ciele chcela dosiahnut a potom naozaj idem spat.
Ja viem, ze to teraz zneje tak vtipne. Nie som ziaden psychoterapeut, a kazdemu cloveku moze pomoct nieco ine...tak treba skusat, co vas privedie k tomu, sa na chvilu zastavit a premyslat. Lebo tym sa aspon na hvilu zastavi ten kolotoc dni a clovek sa so situaciami lahsie vyrovna.
Prajem vam vela stastia do zivota

lenuliatko

to sa ti necudujem.kazdy sa za niecim nahana v dnesnom svete kazdy chce vsetko stihnut a nie je cas si lahnut a normalne si oddychnut a vycistit si hlavu.