cavte, nepoznate nejaky prostriedok s ucinkami ako kava- povzbudzujuci, osviezujuci, taky na prebratie?
-----------
Závislosť od kofeínu www.zdravie.sk
Nieco ako kava...
na mna este nemala ziadna kava osviezujuci ucinok, skôr ju pijem pretoze mi chuti ale nejaky jej vplyv na sebe necitim
ak ta dokaze kava prebrat tak to ti zavidim, mna skôr kava este viac uspi...energiu mi dodat nevie
ja mam velmi dobru skusenost s tymto produktom rayzzer.sk, je to stabilna davka energie a navyse sa uvolnuje postupne
Kapucino, granko.
Odporúčam ti jednoznačne zelený čaj, kvalitné a veeeeľmi chutné sú sypané zelené čaje v príchutiach od výmyslu sveta :)
Energy drinky určite nie, to už môžeš rovno aj 5 káv denne...
je káva zdravá alebo nie???mrknite na tento článok.neviem čomu veriť :(
tvnoviny.sk
caj maté..je v nom viac kofeinu ako v kave a ucinok kofeinu obsiahutom v caji je dlhodobejsi ako v kave pretoze kofein sa uvolnuje postupne.ja ho pijem ked sa musim vela ucit
ako moj brat ich pil, ked musel byt celu noc v praci alebo ked tahal 24-rku. ale za tych 24 hodin vypil asi len 2 energy drinky. ja som ho este v zivote nepila a tak sa bojim ho vyskusat, aby sa mi nieco nestalo. ako to potom lekarovi vysvetlim? :o) "No viete, pan doktor, bola som velmi unavena tak som siahla po prvej blbosti, ktora mi prisla pod ruku - energy drinku".
a jj... zeleny cas lubim