cavte, nepoznate nejaky prostriedok s ucinkami ako kava- povzbudzujuci, osviezujuci, taky na prebratie?
-----------
Závislosť od kofeínu www.zdravie.sk
Nieco ako kava...
ale energy drinky neposkodzuju viac srdiecko? su obdobia, kedy by som jeden energy drink potrebovala obcas, ale naposledy som skoncila na internom s busenim srdca a nedostatkom kalia. ti, ktori maju problemy so srdieckom (teda busenie srdca, selest - u mna uz tam skoro neni, ale bol), asi nemozu pit tieto drinky ze? a co guarana? kava mi moc nerobi zle. pijem nescu.
energy drinky, guaranu, zeleny caj
guarana-ale obsahuje tiez vela kofeinu.alebo caj-zeleny, cierny.alebo zajdi do lekarne a popytaj sa co je v ponuke.
speed 8, je to hnusne, tak to radsej pi s dakou malinoukou, ale preberie ta to, je tam vysoka koncentracia kofeinu..ja som na tom boal cele skuskove
cavte, nejde o to ze nemozem:
Kavu mozem a aj pijem ak musim, ale viem, ze to nie je velmi zdrave a dve kavy na den to je dost, kedze mam 18 rokov. jednoducho, ked sa potrebujem dlhsie ucit aby som vydrzala!
Dakujem za vsetky prispenky!
Take ucinky maju aj sypane caje, napr. zeleny, cierny.. a ich ucinok je dlhotrvajucejsi.
presne tak, energy drink. Len to neprežeň s nimi, že vraj su ľahko návikové.Jedna ťa preberie.
GUARANA,ja ked som bola ospala a potrebovala som vydrzat na nocnej tak som jedla cukriky z Guarany,pomohli mi teda fakt musim uznat,len musis dat pozor,aby si nebola na tom zavisla,co sa mne nastastie nestalo :-) teraz pijavam na prebratie okrem kavy zeleny caj
energy drink