Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plesne v tele

stansun

Ahojte, ja sa opat hlasim. Chcem vam povedat, ze ja som tuto protiplesnovu dietu zacal drzat koli tomu, ze sa nam nedarilo prirodzene pocat babatko. Posielali nas na IVF s ICSI. Toto bola nasa sanca ako prirodzene otehotniet. A teraz sa nam to zjavne podarilo. Telo sa plesni zbavilo a nam uz nic nechybalo aby nase tuzobne ocakavne babo prislo. A to sme drzali iba dietu kde sme nemohli jest mliecne vyrobky, sladke a zemiaky. Davali sme si vitaminy selen a zinok + vecer probiotika. Varili sme na kokosovom oleji. Pili sme obycajnu vodu z vodovou. Takze asi to vazne funguje. Vela stastia pri diete a dufam, ze sa toho tak isto zbavite ako my.

RNG

jasomtozas, protiplesnova dieta vylucuje vsetky sacharidy, tj aj celozrnny chlieb. Plesne vedia spracovat vsetky sacharidy, vcitane mliecneho cukru.
Co nevedia spracovat je kokosovy olej a ten na cas nahradi sacharidy v tele.
Mastne maso je v poriadku pri protiplesnovej diete, aj vajcia, orechy a rozne olejnate semena.A samozrejme hodne zelenin.
Tj jedna sa o takzvanu kerogennu dietu alebo tiez znamu ako Atkinsovu.
Ale bez extra pomoci(oreganovy olej a GSE roztok) sa samozrejme plesne nedaju dostatocne potlacit. A ked ich potlacis, tak na ich miesto musis dat probiotika, inac plesne pridu spat.

jasomtozas

a ludia, ziadne antibiotika a vysvetlim vam, preco: pliesne ma v tele kazdy, ale mame v tele aj bakterie, ktore udrziavaju v tele rovnovahu a zabranuju premnozeniu pliesni. ak uz fakt musite brat antibiotika, tak nie sirokospektralne a popri antibiotikach berte aj imunoglukan alebo bion3. to bolo aj v tej knihe a potvrdil mi to aj moj imunolog, ked som sa ho na to spytala. a este som zabudla, ze je nebezpecne jest veci s drozdim a cokolvek, co predtym kvasilo. takze pivko nejaku dobu nepite. v knihe pisali, ze aspon 9-10 tyzdnov, aj to pri najtazsich pripadoch.

jasomtozas

citala som knihu o plesniach v tele. to nie je pravda, ze nemoze clovek pit pri protiplesnovej diete mlieko a jest mliecne veci. pliesne nedokazu spracovat mliecny cukor, vsetok ostatny hej. treba sa na nejaku dobu vzdat ovocia, mastneho mäsa, sladkosti a bielej muky. v tej knihe odporucali celozrnne pecivo a veeela kapusty, ta pliesne vyslovene zabija. a holky, ja som mala urcitu dobu problem aj s vagin. kvasinkami. pliesne sa zivia hormonmi ako dive, preto som vysadila na par mesiacov antiku. ked som bola uz odolnejsia, tak som tabletky zacala brat znovu. vela stastia.

ceruza nezastruhana

cawte vsetci, ja som sa len chcela spytat ci nemate nejaku inspiraciu ake konkretne jedla varit ked drzim protikvasinkovu dietu. Ja mam pocit ze vlasne nic nemozem drzim ju tyzden ale zacina mi to pekne liezt na mozog

simona

ahojte mne kozna v stredu zistila ze mam koznu plesen.. dala mi nejake masticky ale nic viac mi nepovedala- ze co mam jest a tak...neporadi mi niekto? a ked mam kozne plesne tak mozem ratat s tym ze mam aj vnutorne plesne??