ma niekto s nim skusenosti.???...vraj sa po nom chudne pri aktivnom pohybe...cize kolko krat do tyzdna by sa malo cvicit..??..aa aku znacku by ste doporucili?
L-Carnitin
ikuska:ty si dalej schudla aj po vysadeni l-carnitinu??..a ako dlho si ho brala..a kolko krat do tyzdna si cvicila?..a aku znacku si uzivala?..diik..
miro.83
lenze ja som po absolvovani trenera mala este trosku no mozno dost sadielka na bokoch lebo som moc schudla 15gk a trenera som mala na mesiac takze bolo este co vylepsovat a ked s trenerom by t bolo lepsie nie je to lacne a tak nasadila som si l karnitin on fakt p omaha sak sa opytaj hociakeho trenera...lenze zistíla som ze nie je taky dobry lebo ked som ho prestala brat tak som strasne schudla a ani mi nepmohlo ze som jedla aj kaloricke jedla neviem co s tym...
ikuska: To preco si schudla bolo vdaka trenerovi, zmene stravy a este najme tebej samej, ze si to vsetko dodrzala a dokazala a nie vdaka karnitinu. Inak karnitin sa v ludskom tele bezne vyskytuje v hojnom mnozstve aj bez uzivania l-carnitinu. Keby si ho neuzivala tak by si mala taký isty vysledok.
no ja chodim do fitka a mala som aj osobneho treneho zo vsetkym a uzivala som aj o larniton on sa prejavuje skor tak ze ta zavuje tuku .... ja som ho pred mesiacom vysadila lebo si myslim ze uz nemam co chudnut a stale idem z vahou trochu dole to zevraj preto lebo mam este l karnitin v tele.
a ano schudnes z toho ak si to das 1/2 hodku pred aktovnym pohybom... a aked sa budes stravovat nadalej zdravo tak sa jojo efekt nedostavi....samozrejme ze ked schudnes nezacnes zrat ako svina:)))to je jasne ze potom opet priberes
Presne tak miro. Všetky lieky na chudnutie sú v lepšom prípade neúčinné placebo, alebo fungujú tak, že kým ich beriete tak schudnete, ale keď ich brať prestanete tak okamžite začnete priberať. Schudnúť sa dá aj bez karnitínu.
Vzdy ked pocujem L-Carnitin tak sa mi vybavi len dobre placebo.