L-Carnitin

ikuska

polika
no spalovac zacina posobit tak 30 minut ..takze treba si daj 30 min pred cvicenim..no a spalovanie tukov sa zacina az po 20 minutach cvicenia..takze je dobre minimalne 45 minut

wewer

Ahojte, kupila som si L-carnitin 50.000, cize ho mam na 50 davok. Lenze, dnes som si precitala ze po otvoreni ho treba do 30 dni spotrebovat. Max. davka na den je 10ml, tak mi vysvetlite ako mam za 30 dni spotrebovat 50 davok po 10ml?? Skladujem ho v chladnicke, tak hadam by sa nepokazil keby som ho tam mala o 20 dni dlhsie?? Inak mozem ho brat zaroven so spalovacom tukov Fat Direct??? RNG prosim vyjadri sa k tomu aj ty :) Dakujem

polika

ja by som sa chcela opytat... ak chcem cvicit, treba brat l carnitin pol hodinku pred cvicenim. ale ako dlho potom cvicit? 15 minut urcite nie, treba viac, ale kolko priblizne? nemyslim pri aerobnom cviceni, skor skracovacky a pod.

ikuska

iwuskaa
vecsinou v kazdom fitku maju nieco ine sak si dat do googlu l karnitin a ked si to objednas tak to budes mat lacnejsie

jarka43

Cvič 3× týždenne. L Carnitin niekomu pomáha, inému nie. Tu je viac info
-odkaz odstránený-
o chudnutí nakoniec aj tak rozhodne to, či sa stravuješ rozumne

bobika.

Ja som brala L-karnitín pred každým cvičením teda 2xtýždenne, tekutý do vody a kilá išli so mna dole jedna radosť so 63 na 58 kg teda 6kg za 2mes.