Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mykoza a antikoncepcia HAK

Príspevok v téme: mykoza a antikoncepcia HAK
lagunasa

ahojte.
chcem si spravit mierny prieskum. uz dva roky sa trapim s mykozou (kvasinkami v posve ) a stale nic. iba sa to zhorsuje. uz som vymenila dvoch doktorov a teraz som zacala chodit k sukromnikovi.
moj prieskum sa tyka hormonalnej antikoncepcie ( HAK ) a jej suvis s mykozou. pytam sa kto ma alebo mal mykozu a vysadil antikoncepciu a pomohlo to a komu to nepomohlo?
piste vsetci ktory mate k tejto teme co povedat. kremiky a cipky ma nezaujimaju, voci tomu som uz imunna ( teda tie kvasinky ), aj dietu uz drzim asi 1,5 tyzdna a stale ziadna zmena. aj laktobacili aj biele jogurty a tak papam ale nic. aj bavlnene pradlo nosim. tieto veci ma nezaujimaju. akurat to HAK a mykoza, pripadne oreganovy, kokosovy olej a tea tree olej (cajovnikovy ). vdaka za nazory!!!

irita

Tak bola som u gynekologa,povedala so že ťažkosti pretrvávajú,tak mi spravil výter z krčka maternice,lebo tam mám aj vraj menšiu ranku :( tak si mám teraz na to pálenie kúpiť výplach rosalgin a potom dalej uvidí aké budú výsledky. a pýtala som sa ho na tu antiku, povedal mi že to s nou nemá súvis a že ona mi ešte pomáhá aby sa mi zápal nerozšíril dalej na vaječníky...Tak neviem, no povedal že ak to chcem vyskúšať nech ju vysadím či to pomôže,lenže ja fakt neviem. Ako píše ty lagunasa aj ja mám problém s pleťou a som rada že mi na to Hak pomohla a že to už nemusím riešiť tak fakt neviem či ju mám vysadiť a či nie...?????

lagunasa

to kupanie si inac dost prekaza... ani do nejakeho relaxacneho bazena po saune nemozem ist, to je nakocku. ale to len tak na okraj.

lagunasa

inac baby, naozaj sa to pomalicky zlepsuje. ako zo mna pomaly odchadzaju hormony tak sa to zlepsuje.
teraz mam skor taky skresleny pohlad na vytok... neviem aky vytok je este normalny a aky uz nie... mam to teraz totiz tak ze doobeda zo mna este nieco vytecie take zltkaste, ale ked si poobede vymenim intimku tak az do vecera uz viac menej nic netecie. tak neviem ci su to este nejake pozostatky alebo ten vytok je uz normalny. stale obmedzujem cukor.za dva tyzdne si zase zacnem vkladat dalsiu varku laktobacilov.

akinom007

lagunasa/ ano kupanie sa neodporuca ale v mori sa kupat mozes ked pojdes na dovolenku. Lne nezostavaj v mokrych plavkach. More pomaha, i ked ja som dostala mykozu este aj na dovoelnke pri mori:(.Ked som vysadila preslo to zo dna na den. Vlasne u mna to bolo tak naposledy som sa liecila ny mykozu v decembri a 4.1. som mala poslednu tabletku HAK. A odvtedy som mala pokoj az dokym som sa nesla kupat ako som spominala.A potom teraz:( dnes som bola u gyn.:(
A Haks om brala: Minisiston, Cilest, Lindynette, Yadine, Jeanine

akinom007

lagunasa/ to je uplne jedno aku HAK budes brat ci novu Yaz alebo inu stale su to hormony a ked ti to vadi co sa tyka mykozy tak ti budu vadit vsetky HAK. Viem o com hovorim ja som vysadila po 4 rokoch a zlepsilo sa to

lagunasa

prave som zistila ze je na trvu nova antikoncepcie YAZ 24/4. neviete nahodou aky ma vplyv na mykozu. ci po vysadeni tej co teraz uzivam a vyliecim sa pripadne, tak ci bude vhodnejsia tato alebo praveze nie kedze sa uziva dlhsie...

lagunasa

ESTE SOM SI SPOMENULA NA JEDNU VEC CO ROBIM ABY SOM PREDISLA DALSEJ INFEKCII. KDEKOLVEK SI SADAM NA ZACHOD TAK BUD SI NESADNEM AK SU TO FAKT HNUSNE ZACHODY ALEBO ( A TO AJ DOMA A AJ U PRIATELOVYCH RODICOV A AJ V ROBOTE ) SI ZACHOD OBLOZIM TOALETNYM PAPIEROM. HOCIKDE AJ DOMA, PRE ISTOTU. A NEPOUZIVAM INTIMNE MYDLA, LEN VODU. A AKONAHLE ZISTIM ZE NIEKTO POUZIL MOJ UTERAK TAK UZ SI BERIEM NOVY CISTY. A AJ NOHAVICKY SI ZEHLIM HLAVNE MEDZI NOHAMI.
PISTE DALEJ AKE MATE SKUSENOSTI S UZIVANIM A VYSADENIM ANTIKONCEPCIE NA MYKOZU.

irita

lagunasa,no vieš ešte som si ani ja nezohnala výrobky od Rng lebo neviem či to má vôbec nejaký zmysel,tiež sa bojím že to budú iba vyhodené peniaze.No a teraz som sa už aj ja rozhdla vysadiť tu antiku,tento týžden pôjdem k tomu doktorvi,lebo tie čípky čo som užívala dva týžden mi nepomohli,mám stále výtok a pálenie.Tak idem na ten výter a poviem mu že vysadím Hak.Uvidím čo bude dalej.

lagunasa

akinom007:
inac, aj mne doktor povedal ze mi v ziadnom pripade neosporuca kupanie akekolvek, ani doma ( aj ked sa doma aj tak nekupem ale sprchujem ). takze aj ked pojdeme niekam na dovolenku asi sa ani kupat nebudem...
inac este sa ta spytam a aj vsetky baby co vysadili tabletky, ze ako dlho to trvalo kym vymizli tieto problemy?kolko to trvalo kym zmizli prejavy. a tiez ake ste pouzivali antikoncepcie.
vdaka za odpovede.