podľa čoho si mám vybrať vhodnú antikoncepciu?

Príspevok v téme: podľa čoho si mám vybrať vhodnú antikoncepciu?
petusska896

Ahojte dievčatá...mám 17 rokov, a s priateľom sme sa dohodli na to, že začnem brať HA. Pri gyn. prehliadke mi lekár povedal, že sa mám po nejakých prípravkoch poobzerať a niečo si vytipovať, ale ja sa v tom absolútne nevyznám. Zatiaľ, z toho čo som našla by mi mohlo vyhovovať Marvelon a Novinette. Má s tým niektorá skúsenosti a mohla by mi prosím poradiť? ĎAkujem. Vaša Peťušška :o))

leleka

To vazne vam gynekolog povedal, ze vy si mate nieco vytipovat? Je plateny za to, aby vam poradil, ktory typ je pre vas vhodny. Samozrejme, ze nemusi povedat konkretny pripravok, ale vybrat typ HAK, ktory bude vyhovovat vasmu telu, podla toho, ci mate napr. predmenstruacny syndrom, ci potrebujete vyssiu alebo nizsiu davku hormonov, ci vam nebude prekazat, alebo ci vam skor urobi dobre mierny androgenny, alebo naopak antiandrogenny ucinok...No ja by som od takehoto gynekologa utekala!

mimik

diane35 je dobre na plet brala som asi 4mesiace a pomohlo mi to.potom som zase zacala brat inu a ok.zacala som brat yadine a pribrala som za pol roka asi 8kg a gynekolog mi povedal ze treba vyskusat vsetko.nikdy mi nebral krv ani ziadne testy nerobil a antiku beriem skoro 2roky,je to ok?

leila13

Skús pozrieť stránku antikoncepcia.sk
radí tam doktor na každú otázku. Najlepšie ti však poradí gynekológ

mircika

Ahojte:) Mám 21. Už som brala HA Regulon, ale nepomáhala na pleť. Chcela by som sa Vás opýtať či už niekto z vás má skúsenosti s HA diane35 alebo Jeanine. Ktorá HA najlepšie pomáha na zabránenie tvorby akné? Ďakujem :)

trixi

gynekolog ti poradí aj tak musiš absolvovať predtým prehliadku, takže sa s ním porad, ten moj je super, vobec sa nemusim ha0mbiť, ked sa chcem opýtať.

kikulka

no,myslím,že lekár po krvných testoch a po vyšetrení by ti mal sám doporučiť,ktorá je pre teba najlepšia a nie,aby si si vytipovala...

slnecnica

ahoj. pozri si stranku antikoncepcia.com Mozes tam aj napisat a dostanes odpoved od skusenych gynekologov. Ty ti poradia. vela stastia

janusjka

ahojte baby! ja som brala Yadin, bola som spokojna. ziadne priberanie, ziadne bolesti, ba aj prsia mi narastli! :-))