Chodim s priatelkou 3 roky..A 90% nasich hadok odvtedy tvorila jedna tema a to sex.....Moja priatelka ma velmi lubi.viem to ale nikdy nemala vztah k sexu,-proste ju nebavi...myslienka spomenut si na sex je pre nu tabu....a ked sa milujeme..mi to vzdy pripada,ze to robi preto aby som bol spokojny..ale je pritom velmi vzrusena a vlhka tak to nechapem.............Je to tak 2x do mesiaca:( a vcera sme sa o tom bavili.......Som jej normalne povedal,ze si takyto mizerny sexualny zivot,ci v manzelstve alebo pred nim nepredsatvujem....Povedala,ze urobi vsetko preto aby to zmenila lebo ma miluje,,,a ked to nepojde tak sa rozideme,,,,..ved takto by sme boli len nestastny...Pritom ineho chlapa nechce-ani ju ziadny iny nevzrusuje..Ide len o ten jej postoj k sexu..Mala tazky a stresujuci zivot.a mozno aj to sa odzrkadlilo na nej.Potrebujem od vas len radu..Co by jej pomohlo aby viac tuzila po sexe
Mam velmi vazny problem vo vztahu a prosim o radu
Nie v lekarni asi nie. Skor v sexshope.
orgi a kde tie musky je mozne zohnat....???V lekarni??..Je to nejaka tekutina?
No jasne ze by mi to nevyhovovalo len 2x do mesiaca.
Ked chces, skus zainvestovat do pravych spanielskych musiek, stoja okolo 1000sk.Nalejes jej par kvapiek do pitia. ona o tom nesmie vediet. Potom bude vzrusena a ked to bude takto parkrat, jej hlava /lebo v tej je vsetko,aj orgazmus/ bude mysliet, ze sa nieco zmenilo a potom bude taka aj bez kvapiek.
Takze nikdy nebola zneuzivana...bola panna ked sme sa zoznamili....To ze nepreziva somnou orgazmus tiez nieje pravda....Zatial co ja jedenkrat tak ona sa spravi dvakrat....A nemyslim si,ze by to bol na nu nejaky natlak ked vravim,mizerny sex.zivot...Pre teba by nebol mizerny keby ho mas 2x do mesiaca...aj to len koli tomu aby si bola spokojna´????Hm???...Ona patri prostemedzi tie menej vzrusive jedince a ja hladam sposob ako to v nej zmenit
Pocuj, nema tvoja priatelka nejaku zlu skusenost z predoslych vztahov? Nezneuzival ju niekto? Pretoze aj toto sa moze odzrkadlit. A ako vravis, ked ma stresujuci zivot, tak by si nemal na nu byt taky hruby a hovorit jej ze to je mizerny sexualny zivot. Takto bude este viac pod natlakom. A inak moznoze to nerobis dobre ty, tak preto nechce sexovat. S mojim byvalym sa mi tiez moc nechcelo spavat,lebo to nevedel, urobil sa vzdy skor ako ja, tak som to uz zacala vzdavat v hlave a nechcelo sa mi s nim spavat. Ale s mojim terajsim priatelom nemam nikdy dost. SKuste sa porozpravat bez obvinovania a vycitiek, proste konstruktivny rozhovor. Nech ti aj ona povie, ako by si to predstavovala.Mozno ti povie, ze jej to je jedno.Je tu moznost, ze patri medzi menej vzrusive jedince, ale urcite ma nejake fantazie aj ona,ked byva vlhka.
Ale ved uvidime ako sa to vyvynie
a to ti bude stacit, usplokojovat sam? ja by nedokazala byt vo vztahu, v ktortom by partner nechcel sex.... a to ho mame dost casto, a aj ho obaja potrebujeme,,,,, chces sa takto trapit? no neviem......
Milujem ju a skor pripustam tu druhu moznost,ze sa zrejme budem musiet uspokojovat sam
nerada ti to hovorím, ale podľa mňa sa nezmení aj keď obaja sa môžete snažiť akokoľvek...poznám také ženy a aj viem, že práve preto ich začali muži podvádzať...takže odporúčam nájsť si inú, ktorá ti bude vyhovovať vo všetkom alebo si zvyknúť na myšlienku, že sex bude takýto a budeš sa musieť uspokojovať sám ak ju miluješ...
Skús ju zobrať na nejaké iné miesto, niekedy zmena prostredia urobí vela.