Mam velmi vazny problem vo vztahu a prosim o radu

Príspevok v téme: Mam velmi vazny problem vo vztahu a prosim o radu
matelko21

Chodim s priatelkou 3 roky..A 90% nasich hadok odvtedy tvorila jedna tema a to sex.....Moja priatelka ma velmi lubi.viem to ale nikdy nemala vztah k sexu,-proste ju nebavi...myslienka spomenut si na sex je pre nu tabu....a ked sa milujeme..mi to vzdy pripada,ze to robi preto aby som bol spokojny..ale je pritom velmi vzrusena a vlhka tak to nechapem.............Je to tak 2x do mesiaca:( a vcera sme sa o tom bavili.......Som jej normalne povedal,ze si takyto mizerny sexualny zivot,ci v manzelstve alebo pred nim nepredsatvujem....Povedala,ze urobi vsetko preto aby to zmenila lebo ma miluje,,,a ked to nepojde tak sa rozideme,,,,..ved takto by sme boli len nestastny...Pritom ineho chlapa nechce-ani ju ziadny iny nevzrusuje..Ide len o ten jej postoj k sexu..Mala tazky a stresujuci zivot.a mozno aj to sa odzrkadlilo na nej.Potrebujem od vas len radu..Co by jej pomohlo aby viac tuzila po sexe

andy

Ahoj Daniellika, myslím, že s dĺžkou vzťahu sa predlžujú aj intervaly sexuálneho života, ale v tvojom prípade je to dosť skoro a dosť veľký skok. Takže niečo na tom bude. Možno mu nevyhovuješ po tejto stránke, možno ťa podvádza, keď si si úplne istá, že to tak nie je a že ťa ľúbi, môže to byť aj tým, že čím si je niekto niekým istejší, tým už sex nie je taký vzrušujúci. Možno by nezaškodilo trošku žiarlivosti, a tak....Držím palce

daniellika

Ahojte, ako to tu citam, tak aj mne napadlo, ze sa trosku vyjadrim k tejto teme.Ja mam opacny problem ako matelko 21.
Som z priatelom pol roka a nas sexualny zivot bol na zaciatku uplne super,ale teraz sa milujeme jeden krat do mesiaca. Mozem robot co len chcem, nic na neho nezabera a stale sa na nieco vyhovara. Mam ho rada, ale clovek potrebuje pohladenie, dotyk, musi sa citit milovany a toto vsetko sa stratilo. Boli ma to a neviem co dalej

andy

Predtým si písal, že nikdy nemala vzťah k sexu, teraz zase, že si myslíš, že orgazmus má, takto to neviem posúdiť, snáď áno. Nezmenilo sa niečo vo Vašom vzťahu? Rutina, viac priateľstva ako lásky? Ja som mala s priateľom tento istý problém a dosť často sme sa hádali pre kraviny, nemala som chuť na sex, aj keď sa snažil, cítila som sa s ním ako s bratom, aj keď ho veľmi ľúbim. Potom som pochopila, že musím začať od seba, začali sme sa viac rozprávať o svojich pocitoch, každú chvíľku využívame na pohladenie, hovorím mu, aký je sexi,....náš vzťah sa zlepšil a aj chuť na milovanie sa vrátila

matelko21

Dakujem aj tebe za prispevok andy ktory bol velmi zaujiomavy.....Co sa tyka toho ci preziva orgazmus..........Ano ked sexujeme ..rychlo sa spravi...Orgazmus ma takmer vzdy...aj 2x.....Aj mi to vravi ...a je to na nej aj vidiet....a neviem si predstavit,ze by mi dokazala orgazmus predstierat-ze by mi klamala......Urcite aj viem,ze ho mava...lebo tesne predtym ako sa spravi mi vravi..ze s nej opadne chut na chvilu a nieje to take ako predtym...Nakopne sa az o chvilu opet.....Mal by to byt orgazmus ci nie??????????????????????????????????????????????? ???????

andy

Možno ju chápem. Mala tá tvoja láska niekedy orgazmus? Keď z toho milovania moc nemá, je normálne, že nemá na to chuť.Nezabúdaj na to, že chuť na sex vzniká v hlave. Možno každého vzrušuje niečo iné, musíš zistiť, čo ju. Nie priamo pri milovaní, ale predtým. Romantické filmy, intímny rozhovor,...Mňa napríklad priateľ nejviac vzruší vtedy, keď len tak ležíme v posteli, hladkáme sa a rozprávame, tie dotyky nemôžu byť o tom, že chce milovanie. A potom to príde spontánne. Držím palce, evidentne je to dobrá kočka a treba jej pomôcť v tom, aby mala rada sex. Asi by bola škoda ten vzťah zahodiť. Ale ak sa to nezlepší, bude lepšie sa rozísť, možno potom stretne niekoho, s kým jej to bude vyhovovať viac.

daturka

nikdy som nexapala co ludia vidia na sexe.....az ked som spoznala cloveka,ktory mi ukazal ako xuti sex.....len treba spravneho partnera ktory vie zenu rozvasnit

andy

s tym odbornikom, no neivem, ak najdes naozaj dobreho odbornika, tak ti veeeeelmi gratulujem, my sme raz boli v BA v takom sexuologickom centre, kde predtym posobil vrabec a katastrofa, akurat si vypytali 400 korun za 10 minutovy rozhovor, aninanho nekukol len sa ho spytal ci mu stoji, aky je problem.. /to bola nechut na sex/ ako v tvojom pripade..

vobec to nepomohlo az na to, ze mne to pomohlo, ked som konecne videla snahu, ze to chce riesit, bola to velka psychicka podpora

skor odporucam psychologa! to vazne. normalne sa porozpravat, uvolnit, ale vies..ona asi neciti tento problem a co ona bude preberat.

skratka je to tak ze niekto ma vacsiu chut a niekto mensiu..

problem v tom, ze by si ju nepritahoval moze byt, ale ako to bolo na zaciatku? mala rada sex?

kolko ste spolu?

si k nej mily, obdivuje ta? ked sa dlhsie nevidite chybas jej? ak ano, tak ta miluje a tu problem nebude.

skustne naozaj nieco ine.

hovor jej ze je krasna, ze ta pritahuje

niekedy ju len tak z nicoho pobozkaj na krk alebo presnejsie na miesto medzi krkom a klucnou kostou..a nech je to vasnivy bozk..

je tazko sa nad tym viac zamyslat, lebo ja akurat dostavam chut::o)))

andy

ahoj

berie hormonalnu antikoncepciu? ak ano, moze to byt z toho.

inak ak ma niekto nejaky postoj k sexu a ty vidis ze to naozaj je jej postoj k sexu, tak ta bohuzial sklamem, vela toho nespravis.

inak, by mozno pomohlo keby si skusal nejake zaujimave veci, ktore by ju dostali do uplne inej, novej nalady, napr. najprv si pozriet dobry eroticky ladeny film/to ani neviem poradit..nam stacilo sledovat staru Dunu a kedze sme zostali v tej "sci-fi rozpravkovej nalade" mali sme potom super sex..neviem ako je to mozne po takom filme..chi..
no ale to som odbocila ..ide o to, ze pre zenu je velmi dolezita atmosfera, ak ma orgazmus, to je super, skusaj vsetko od nezneho po drsne, pripadne mozno by ju bavili nejake hry- ze ste napr. rozne osoby, mozno trochu sa opit a skusat nejake nove veci, alebo ju priviaz, alebo sa jej pytaj na tajne tuzby.. mozno sa velmi hanbi ale chcela by take daco vyskusat, trebars byt viac dominantna, alebo aby si ty bol viac dominantny..

mozno je to nespravne ale keby si ju jemne opil mozes z nej tieto veci vytiahnut lahsie, davajte si otazky, ty jej a ona tebe ohladne sexualnej stranky

matelko21

Co myslite..na zaklade mojej temy...moze to byt aj tym ze uz ju nevzrusujem a chcela by mozno zmenu,len mi to nechce povedat,lebo sa boji ze mi ublizi???........Alebo..mame skuit navstivit odbornika.....psichologa??alebo priamo sexuologa???