Chodim s priatelkou 3 roky..A 90% nasich hadok odvtedy tvorila jedna tema a to sex.....Moja priatelka ma velmi lubi.viem to ale nikdy nemala vztah k sexu,-proste ju nebavi...myslienka spomenut si na sex je pre nu tabu....a ked sa milujeme..mi to vzdy pripada,ze to robi preto aby som bol spokojny..ale je pritom velmi vzrusena a vlhka tak to nechapem.............Je to tak 2x do mesiaca:( a vcera sme sa o tom bavili.......Som jej normalne povedal,ze si takyto mizerny sexualny zivot,ci v manzelstve alebo pred nim nepredsatvujem....Povedala,ze urobi vsetko preto aby to zmenila lebo ma miluje,,,a ked to nepojde tak sa rozideme,,,,..ved takto by sme boli len nestastny...Pritom ineho chlapa nechce-ani ju ziadny iny nevzrusuje..Ide len o ten jej postoj k sexu..Mala tazky a stresujuci zivot.a mozno aj to sa odzrkadlilo na nej.Potrebujem od vas len radu..Co by jej pomohlo aby viac tuzila po sexe
Mam velmi vazny problem vo vztahu a prosim o radu
Cawte ja mam tiež taky problem......ale ja som na tom ešte horšie ani sex ani ju nevzrušujem ale psychicky si sadneme na 100 percent......aj som spravil sviečky kupel masaž a nič ono to bol taky niečo horšie ako priemerny sex a to sme niekedy robili aj 6 krat do tyždna a teraz som skončil ako 50 ročni dedko a mam to 1x za 2 mesiace :C idem aj ja skusit tie afrodiziaka :D
sorry :-) -odkaz odstránený-
skús trochu chémie :-) -odkaz odstránený- ...možno sa jej zväčší apetít na teba
matelko a keby isla k odbornikovi?ja si myslim,ze by jej to pomohlo...
Urcite orgazmus somnou zaziva,..a hned je vlhka ked dojde k sexu.......a to mi nejde do hlavy,ze hned pri dalsej moznej prilezitosti jej to ani netukne,ze by chcela sex....ako keby ho nepotrebovala...ale proste ona fakt patri medzi tie menej vzrusive jedince....
AK TVOJU PRIATEĽKU SEX VôBEC NEBAVÍ,
NECH SA POTOM NEČUDUJE,KEĎ ŤA INÁ ZABAVÍ.
MOŽNO STE SI SEXUÁLNE NESADLI,
PRETO STE OBIDVAJA TAKTO BLBO DOPADLI.
-
TO ŽE JEJ NECHÝBA KONTAKT FYZICKÝ,
JE U NEJ PROBLÉM ASI PSYCHICKÝ.
S TÝMTO PROBLÉMOM SAMA NIČ NEZMôŽE,
ALE ODBORNÍK JEJ URČITE POMôŽE.
môj názor je že medzi vami nie je sexuálna chémia, aj keď sa ľúbite, myslím že postupuješ dobre, daj jej vedieť že si to takto nepredstavuješ, hoci ju máš rád chceš aj riadny sex.afrodiziaká sú dobrý nápad pre začiatok ale nedajú sa brať večne...za pokus to stojí.ak ona nebude chcieť sám si neporadíš.ak by ste boli v manželstve hrozila by nevera.
matelko a mala ona niekedy orgazmus s tebou?
ahoj a nemôže to byť........ teda naužíva antikoncepciu ...... bo veľá báb no sa im nechce sexovať nemajú na sex chuť a to kôli antikoncepcie........ ak užíva tak nech zmeni.. ju určite bo to je vedlajší učinok a ak to chceš risknúť s tými kvapkami tak jej nehovor že čo si jej nalial ale sprav jej príjemný erotický večer a aj s pitím . + tie kvapky ale nehovor jej to ... ...........
tu je moj mail.
medicka.m@azet.sk