Samovražda

Patrixus

Ja si myslím, že každý má právo narábať so svojím životom ako chce. Ak sa chce odkráglovať, nechsapáči, je to jeho vlastné rozhodnutie. Ale nech tým skutkom neotravuje život ostaným, ktorí majú chuť žiť.

anjelik

Macko, skutočne už nie je východisko?? Nie je už žiadne miesto, ktoré sa oplatí vidieť, nie je už žiadna kniha, ktorá sa oplatí čítať, nie je už žiaden zaujímavý film?? Jediné, čo je, je tvoja bývalá?? Nič iné v sebe nemáš? Žiadne myšlienky na krásu, na šťastie, na smiech na sprostých vtipoch?? Žiadni kamaráti? Žiaden šport?? Je iba tá sprostá temnota a predstava, že ťa smrť zbaví trápenia??? Skutočne si to myslíš?? Vytrepeš si mozog z hlavy a to je to pravé orechové?? A čo tak začať rozmýšľať a o inom, ako o smrti..o živote, budúcnosti, ktorú by si chcel žiť. Ešte je toho veľa, čo si nepochopil...tak neskúsiš to radšej ako jalové úvahy o smrti...???

J111

Zabijes sa, znovu sa narodis a znovu sa dostanes do takej istej situacie. Radsej ju vyries teraz pre svoje vlastne dobro.

maco-straten

ja som sa oto pokusal ties dost krat kvoli fraj
erke velmi som ziarlil ona ked sa
nasrala isla n
a pokec a vypisovala somarin
y ked vedela jak mi to vadi teraz mam tolko problemov a uplne to je stratene za ziadnu cenu ju uz neziskam pokusil som sa oto zdrogoval som sa pod mostom a bolo to strasne vtedy sa mi vsetko premietalo ze neni vichodisko nemozem sa vratit a skocit som sa bal nezdalo sa mi to velka vyska ze padnem prezijem to a hrozne to bude bolet ostanem na voziku atd rozmyslel som si to isiel som domov a zase bola na pokeci aj ked sme rozideny a premyslam nadtim ze kedy zase pojdem uz naisto je to hrozny pocit psychicke uveznenie na nic ine nwm myslet nwm nic ine robit tak ine riesenie neni len premyslat nadtim co bude dalej narodim sa ako niekto iny aebo ako?

rmb

lettynka, ak mas zaujem, mozem Ti robit psychologa, seriozneho a osobneho, aj ked nim profesne nie som. Na oplatku ho budes robit Ty mne. :-)Ak suhlasis, mozeme skusit nadviazat blizsi kontakt.

bingham

Inak Sanko, predpokladam ze si chlap tak bojuj..... a nie ze tu budes vypisovat curovinky.... ako zabijem sa hypnogenom

bingham

Alexander co to rozpravas ???

Uz si sa o samovrazdu pokusil a co nevysla ??? sa nevies zabit ??? ty musis byt riadny neschopaaak.... :))