Začala som s cvičením, ale pravdu povediac... Neviem ako na to, aby som dosiahla aj nejaký výsledok. Rada by som si vyformovala postavu, chcela by som si spevniť a vyformovať aspoň trošku svalstvo. Ako by som sa mala stravovať? A čo cvičenie, akoby malo vyzerať? Malo by to byť pomalé, či rýchle... Ako najrýchlejšie a najsprávnejšie dosiahnem výsledok? Díky moc :)
Ako správne cvičiť?
mirka23
precitaj si nieco o zlyhani obliciek,srdca,tachyaritmii a vzniku tromboz,kolapsoch a podobnych veciach ako dosledok dehydratacie
kirk
kolko mas rokov?7?
prepac kirk, ale si dobre mimo. pit sa musi a ked zvysis svoju fyzicku aktivitu, tak o to viac hlavne kvoli vnut. organom. poliewocka ma pravdu.
polievockaa: myslel som to tak,ze ked pijem vodu a makam na stroji ...tak sa len viac a viac potim... a tuky nespalujem
ja som ani nemyslel sladenu ... samozrejme ze cistu.
ale ved voda sa neda spalovat..musi sa pit cista voda, nie sladena.
No mne zase radili nech pocas cvicenia nepijem tekutiny... ze spalujem len tu vodu co pijem
Kirk, ja netvrdim,ze mas vypit dvojlitrovku, ale napr. ked bezim 35-40 min. na orbitreku a najma teraz v lete sa potim nenormalne, tak mam potrebu sa napit dusok vody a ovlazit si usta..ved aj do fitka si zeny nosia vodu so sebou, aj cyklisti maju flase..a aj ini sportovci. Ked citis smad,je uz pozde nieco napravat
polievocka: myslim,ze je hlupost pit pocas cvicenia... .