Stalo sa Vám niekomu, že sa Vám dlhodobý stres prejavil bolesťami v krku, pocitom dusenia, guče, raz pri jamke, raz okolo ohryzka, raz vpravo, raz vľavo? Je to neuróza? A ako dlho Vám to trvalo? Alebo ak ste mali z psychiky iné zdravotné ťažkosti, dostali ste sa z toho len tak, že ste sa ukľudnili a prestali pozorovať? Ako dlho Vám to trvalo?
Neuróza
To co pisete je obycajna neuroza. Predtym ako zacnete papat lieky skuste hladat tie podnety, ktore Vam to sposobili. Nie je to ziadna strasna choroba, len obycajna neuroza. Lekar z Vas urobi pacienta. Dobry kvalitny lekar sa tazko hlada a pozor! treba na sebe pracovat! liekami nic nevyriesis, ked nechces sam!! Martin
Ja som sa z toho dostal tak, ze som prestal chodit na exorcizmy. Treba vylucit stresor faktor.
A este chcem povedat ze ak otocim hlavou dolava ci doprava je ten tlak intenzivnejsi, dokonca nutkanie na vracanie
Ahojte chcem sa aj ja zapojit do debatky:-) Takisto mam pocit hrče v krku stitna zlaza je ok, doktorka mi robila ultrazvuk tak ak by som tam nieco mala zistila by to z ultrazvuku nie? aj krcna chrbtica je ok aj vyter z hrdla aj krv.Moze to byt ta PSYCHIKA??? poradte ak vie niekto prosim dakujem
ešte ma napadlo, že aj mna vyšetrili a všetko som mala OK..aj št. žľazu a hormony..už ma chceli nechať tak, že mi nič nie je ...potom som sa sama pýtala na sono a až tam zistili čo mi je
mala som podobné problémy ako ty...síce žijem stresom, ale že tieto príznaky s tým súvisia ma nenapadlo. Ja som sa vypýtala na sono krku a našli mi tam myom, ktorý tlačil na št. žlazu
Ahojte, poslednú dobu mávam čudné myšlienky, veci mi pripadajú zvláštne a mám pocit, že sa mi niečo zlé stane. Niekedy mám pocit, že sa z toho zbláznim. Myšlienky mi nedávajú zmyslel ale nie a nie sa im ubrániť. Netrvá to celý deň ale iba pár minút a potom to akoby samo prejde.
Po celom dni bývam psychicky vyčerpaný a vystresovaný aj keď som mal úplne pohodový deň. Podľa toho čo viem sa to podobá ne nejakú neurózu ale neviem ako som to mohol dostať, môj život je úplne normálny- mám kamarátov, chodím sa zabávať, športujem (čo mi veľmi pomáha lebo aspoň myslím na niečo iné:) Zatiaľ ma to nijak neobmedzuje ale začína to byť dosť nepríjemné a nechcem aby sa to zhoršovalo. Niekto má podobné problémy alebo pozná riešenie? Ďakujem
AHOJTE JA MAM VELKY PROBLEM S KASLOM ABSOLVOVAL SOM RENGEN PLUC VELA KRAT VSETKO V NORME VYTERI BRANIE KRVI VSETKO V PORIADKU CHODIM K DOKTOROM DOKONCA SOM SKONCIL NA PSYCHIANTRII! KASLEM LEBO MAM TAKY POCIT V KRKU ZE MA NIECO ZASKRIABE A NIEKEDY STRASNE ZE KASLEM AKO TUBERAK PROSTE MAM TAKY CUDNY POCIT V KRKU MOZE TO BYT AJ STITNA ZLAZA? PLUCA MAM ZEVRAJ V PORIADKU CEZ TYZDEN SA CHYSTAM NA ENDIKROLOGIU A ESTE MOZE TO BYT ASTMA ZEVRAJ MI ZISTILI ASTMU. ALE TO BY SOM MAL CITIT NA PRIEDUSKACH NIE? A JA TO CITIM V KRKU A S DYCHANIM SOM NEPOCITIL ZIADEN PROBLEM A INHALATOR NEBEREM AKO UZITOCNY PRE MNA CO TO MOZE BYT ALEBO JE TO PSYCHICKA CHOROBA ???? PROSIM RADU DAKUJEM
Zdravim,ja mam obcas pocit hrce v krku,moze to byt tym ze mam hypochondricke prejavy ? Proste stale sa bojim ze mi neico je aj ked to tak nie je vzdy ked si nieco precitam zacnem mat strach ze to mam, nemam ziadne bolesti ani nic tieto pociti hrce som mal aj minuly rok a vtedy som sa tiez bal kazdej somariny vtedy som mal aj krv v poriadku ba aj v nemocnic mi povedalize taky dobry krvny obraz este nevideli, moze to byt psychickeho povodu ? :)
YANNO
daj si pozor,na vit.a miner.nieze sa nimi predavkujes...