Ahojte, viem ze asi viaceri budete proti tomu co teraz napisem ja viem,ale zmenit to asi nedokazem,mno pointa je asi v tom ze som tucna, abo skor trocha pri sebe a chcem,musim schudnut....zacala som jest asi takto ze: ranajky biely jogurt obed celozrnny platok chleba so syrom, vecera salat (redkovka,vajicko,cibula) a medzi tym nieco ako fitka alebo jablko. chcela by som sa spytat ci to velmi skodi mojmu snazeniu, ze schudnut. a asi sa mi spomalil metabolizmus tak by som potrebovala poradit ako si ho zvysit bez toho aby som zvysila davky jedla.ze napr. by som kazde 4hodky zjedla plus nejake jabloko aby aspon nieco bolo v zaludku?.....a btw. mam dost pohybu a aj tak sa mi zda ze nechudnem :(..nehovorim ze raz za cas nezhresim nejakou sladkostou...prosim a zaroven moc dakujem za rady
nutne chudnutie metabolizmus a strava
no sak ja neviem ako vyzeras..asi ty vies najlepsie...ja to mam tak ze niektore dni zjem tony jedlo aj destat cokoladovych tyciniek ale o 2 dni ked uz su mi rifle skoro obtiahnue tak si nasadim to co jes teraz ty a za 3 dni mi je vsetko strasne volne a zas zacnem normalne jest a takto si udrzujem moj metabolizmus a nemozem sa stazovat... ja mam 172 a 59kg
no ja mam 18 rokov....hej ono vsetci hovoria ze vychrtliny nie su v mode ale ja tomu neverim, ked vidim nejaku peknu chudu holku milion chalanov je okolo nej....ja nie som nejako veelmi tucna,len kusa pri sebe,stastie ze mam celkom peknu tvar(teda aspon dufam) ze aspon to ale takych 7kil schudnut by neuskodilo
vies ze vsetko nieje iba o postave!a chalani nemaju radi vychrdliny oni maju radi baby ktore maju vsetko co k babe patri..kolko mas rokov?
dnes sa uz modelky nenosia a je velmi v mode baba typu venusa..ver tomu ja to viem..ja mam v poho postavu ale moj praitel vsetky kamosky sa onho biju ma radsej baby kt maju nieco on aj s kamaratmi ked su na diskoteke tak si vsimaju len take za kt by mohli chytit a na takych latach-kostrach sa len smeju za im pomaly vrzgaju kosti...a moj priatel uz ma 24 a ja 18.
gumene cukriky maju malo tukov takmer zanedbatelny.ale energiu ti davaju obrovsku okolo 1600 kj a 90gramov cukrov cize nic moc ale par ich este nikomu nic neurobilo a asi ani sacok raz za cas :D
ale ked ja mam pocit (este predtym ako som zacala malo jest) ze ked jem 5x denne male porcie ze z toho priberam !! som zufala z toho,asi ostanem tucna navzdy a nikoho si nenajdem :(
urobila si velku chybu!jest na ranajky iba jogurt na obed celozrny chlebik...sak to nezies ani 5000 kj a velmi sa ti spomalil metabolizmus.urcite si pred tymto ,,chudnutim,, jedla normalne porcie a z jedneho dna na druhy iba tot?! ked zacnes normalne jest vsetko priberies este aj omnoho viac ale budes musiet zacat jest lebo to s tebou dopadne zle...moja kamaratka jedla tak podobne ako ty mozno schudla nejakych 5 kilo ale ked zacala na ranajky pridavat vlocky a na obes nejaku tu ryzu a estoviny-samozrejme pre nas normalne az male porcie-tak strasne pribrala.a to ona nieje jediny pripad..to asi poznas...ak chces schudnut a nepribrat spat tak skus 5 porcii ale vsetko jedla kt si doteraz jedla ale nedas si napr. 2 cokoladove tycinky ale len jednu...najhorsie sa je obmedzovat!
no maju malo tuku ale co cukru? ja sa viac bojim sacharidov ako tuku...sacharidy su vsade a podla mna sa hlavne z nich pribera
metabolicka ja mam podobny problem ako ty ale ja papam patkrat denne a mensie porcie, vela cvicim a to kazdy den a aj tak sa ta vaha nie a nie pohnut uz tyzden aj par dni