Ahojte, viem ze asi viaceri budete proti tomu co teraz napisem ja viem,ale zmenit to asi nedokazem,mno pointa je asi v tom ze som tucna, abo skor trocha pri sebe a chcem,musim schudnut....zacala som jest asi takto ze: ranajky biely jogurt obed celozrnny platok chleba so syrom, vecera salat (redkovka,vajicko,cibula) a medzi tym nieco ako fitka alebo jablko. chcela by som sa spytat ci to velmi skodi mojmu snazeniu, ze schudnut. a asi sa mi spomalil metabolizmus tak by som potrebovala poradit ako si ho zvysit bez toho aby som zvysila davky jedla.ze napr. by som kazde 4hodky zjedla plus nejake jabloko aby aspon nieco bolo v zaludku?.....a btw. mam dost pohybu a aj tak sa mi zda ze nechudnem :(..nehovorim ze raz za cas nezhresim nejakou sladkostou...prosim a zaroven moc dakujem za rady
nutne chudnutie metabolizmus a strava
rano-parka s polkou chleba
desiata-2chleby natrete syrokremom a rajcinou
obed-spagetyale ked som jedla 3 krat do dna tak som schudla uz za tyzden... teraz tak jem vyse 2 mesiace a ani trosku som nechudla...neviete preco??popritom ppp ani bulimiu nemam...a cvicim 3krat do tyzna ale len take lahke cviky - drepy a brusaky...co moze byt pricinou ze nedokazem schudbut ako kedysi?:(
AKO SA DA URYCHLIT METABOLIZMUS CITALA SOM ZE ZELENINA OVOCIE AJ MANDLE?
a cvicim brusaky a drepy,a ked si kupim soju,tak mi trosku naratsu svaly jasne ze necakam zazrak ale cim viac svalom lepsi metabolizmus nie?ako dlho by som mala jest soju?
hm dakujem za rady ale uz som par takych pripravkov vyskusala a anic nezabralo
Ahoj, ja ti viem ponuknut dve rady. 1. Sacharidove vlny - treba davat pozor na tie sladkosti. Samozrejem ako v kazdom chudnuti uprava jedalnicka musi byt. To je ten zklad. 2. Mam velmi dobru skusennost s produktom Stacker. To je ta podpora efektivnosti chudnutia. www.stacker2.sk
Drz sa a makaj
este aj strukoviny, acidofilne mlieko, zeleny caj. je dobre pit aj mineralky, ale kedze sa v nich nevyznam, ja ich moc nepijem. treba ich totiz striedat.
čista voda je najlepsia, bez prichuti, konzervantov, cukrov, bubliniek.
dobre,ja sa budem snazit to dodrziavat,dakujem moc za rady...a mam este jednu otazku,aj ked uz na nu asi poznam odpoved...na pijem vela ale napr bonaqu alebo matoni citronovu...a to asi nie je moc ok ked je sladena vsak?
ja by som ti skor povedala, ze ranajky biely jogurt s vlockami, desiata banan, jablko, obed nieco varene-kura,ryba, ryza/zemiaky, so zeleninou, olovrant maly snack-cerealny rozok so syrom a zeleninou, vecera tiez mala, napr. cestoviny. ziadne sladkosti, vela tekutin.
ziadne sladkosti, ziadne kolace, ziadne buchty...ide hlavne o zlozenie stravy nie mnozstvo. žiadne tučne maso, vnutornosti, vyprazane jedla, pizza, klobasy, salamy, pastety, vajcia, smotana... papaj priebezne cely den ale len tzv. chude jedla. cize lahko stravitelne, vyzivne, hodnotne. a vela vela vela pit. a neprejedat sa. mozno by si si mala najprv dat precistovaci den.
ja ta velmi rada podporim v chudnuti ale mne taketo veci nepomahaju....aj keby som nejedla cely den nic tak aj tak by som nechudla...ja sa uz poznam...mne niet pomoci
ahoj metabolicka ja v decembri budem mat 18..a tiez som trosku pri sebe...aa strasne ma to mrzi..teraz sme sa dali s kamoskou na aerobic a zacali sme aj do fitka chodit...a upravili sme si zivotospravu...uz som sa vela krat pokusalla schudnut no ziaden vysledok...ak ces mohli by sme si pisat cez mail a vzajomne sa podporovat v chudnuti....