Čo si myslíte o očkovaní proti chrípke? Nemá očkovanie aj negatívny vplyv na ľudské telo? Neostávajú nejaké škodlivé látky v tele. Teraz je v médiách strašne silná kampaň za očkovanie proti chrípke. Všetci sa ihneď máme zaočkovať, ale nikto nehovorí o mínusoch očkovania. Nie je to len zase o tom, že sa farmaceutický priemysel na nás nabalí? Zaujíma ma aj názor RNG.
Očkovanie proti chrípke - áno alebo nie?
damian... prečo si prestal piť mlieko? myslela som si, že je zdravé. Ale celých 8 rokov nebyť chorým, tak to je skvelé.
poznamka, tych 55 vakcin je v USA, casto su mnohe skombinovane do zmesi, kde utok na zdravie dietata je o tolko vacsi. Vela deti po ockovaniach vazne ochorie, znacna cast ma silne reakcie. Tosa odskriepit neda, to vidim na vlastne oci a pocujem od mnohych rodicov, ale lekari sa to snazia potriet.
Tak ako skodlive ucinky mnohych liekov a roznych procedur a operacii.
uz ako dieta som mal odpor proti ockovaniu, hlavne voci bolestivym injekciam proti tetanu, ked som sa nikdy nestretol s nikym , kto by ochorel na tetanus.Napr na Slovensku minuly rok nebol ziadny pripad, ani v mnohych inych krajinach
Dnes v prvych 18 mesiacoch tlacia lekari na deti az 55 roznych vakcin a to aj proti chorobam, ktore su viacmenej neexistujuce.Takze je to zrejme, ze to je o peniazoch a nie zdravi.
Chripkove vakciny su tu vyse 20 rokov a zo statistiky vyplyva(aj ked sa to snazia zatutlat) ze ockovanie ma velmi maly vplyv na imunitu voci danym virusom, lebo virusy su nepredvidatelne a je ich hromada a ktory "uderi" nevie nikto predpovedat.
Keby aj vymysleli vakcinu voci kazdemu virusu, bolo by ich tolko, ze by nas zabili len bocne ucinky vakcinacie a sprievodne biologicke materialy vo vakcinach.
Takze to nie je spravny pristup k rieseniu problemov okolo viralnych epidemii.
Zvysovanie viralnej imunity prirodnymi doplnkami ale je riesaenie a to voci vsetkym virusom, nielen jednemu specifickemu a potravinove doplnky nemaju ziadne bocne skodlive ucinky, inac by ich nepripustili vobec na trh.
V sucasnosti beriem 3-5 gramov vitaminu C, selen, zinok, probiotika a ked citim ze na mna nieco lezie okamzite GSE, oreganovy olej, betaglukany, NAC a pripadne chaparal, ked sa jedna o viralnu nakazu(tj mam na to podozrenie.
Predtym som skusal s uspechom aj extrakt z olivovych listov,astragalus, bazu, Samento, caj z gravioly- to vsetko su ucinne prostriedky voci mnohym nakazam a moja zasada, pri najmensom podozreni zautocit naplno sa mi osvecuje uz dlhe roky, tak isto mojej rodine.
Ak to bol falosny poplach tak som nanajvys par dni bral zbytocne neskodne doplnky.
Ak to bola ale vazna nakaza, tak som ju zlikvidoval skor, nez sa mohla rozmnozit a poskodit telo.
Ako sa chranim? Zmenil som stravovanie, prestal pit mlieko a jest tavene syry, nejem cervene maso, nejem vyprazane jedla, pijem minimalne 2 itre cistej nesytenej vody denne a, ak nezabudnem, vezmem si 2 az 3 ticicky vitaminu C denne. Problem je, ze nesportujem, nemam cas a to je zle. Ale aj tak, zatial som uz 8 rokov bez choroby. Ale za nejaky cas, ak to cert KOZA nevezme, budem aj sportovat.
damian... ale prečo tvoje deti nebudú na nič očkované? aký je konkrétny dôvod? Ako inak sa chrániš proti chrípke? ve´=lmi by som ocenila nejaké konkrétne rady. ďakujem.
Mne osobne sa tiež stalo min. roku tak niekedy začiatkom januára, že som sa dala zaočkovať a onedlho som dostala silnú chrípku. Neviem či tá chrípka bola práve následkom očkovania, no v každom prípade bola silná a dosť som sa s ňou potrápila.
Proti očkovaniu nič nemám, v niektorých prípadoch je to pre človeka prínosom, no všetkého dobrého, ak je ho už veľa, tak je to už škodlivé a rovnako je to aj s očkovaním si myslím. Taktiež v dneš. dobe treba dávať pozor, čo je naozaj efektívne a čo len obyčajný reklamný ťah. Očkovaniee je do veľkej miery reklamný ťah nepochybne. Tak neviem či sa toho roku dAť zaočkovať alebo nie, ale asi nie.