Čo si myslíte o očkovaní proti chrípke? Nemá očkovanie aj negatívny vplyv na ľudské telo? Neostávajú nejaké škodlivé látky v tele. Teraz je v médiách strašne silná kampaň za očkovanie proti chrípke. Všetci sa ihneď máme zaočkovať, ale nikto nehovorí o mínusoch očkovania. Nie je to len zase o tom, že sa farmaceutický priemysel na nás nabalí? Zaujíma ma aj názor RNG.
Očkovanie proti chrípke - áno alebo nie?
mirka 23... oki, ja tam zavolám a poinformujem sa a uvidím čo a ako,. tak ti ďakujem. :)
mirka 23... inak to je jedno kedy tam zavolám, že? nie je to nejak časovo vyhradené kedy tam môžem volať a kedy nie.
mirka 23... tak ďakujem za číslo a ešte by ma zaujímali aspoň také orientačné ceny, pretože takéto doplnky výživy som si ešte neobjednávala, tak nemám ani len predstavu.
Stranky predavajuce sa snazia vzdy vzbudit len dobry dojem o produkte, casto aj za cenu zavadzania.
Ja som tam nasiel slovo "nikel" a ine stopove kovy, a to hned zaplo "cervene svetlo" v mojej hlave, kedze hromada ludi ma s niklom problem.
Ja nie som z tych , ktori automaticky prehlasuju liecebne ucinky na cokolvel, co najdu vyvierajuce zo zemi, ako napr mineralne vody a v tomto pripade "zahadny povod" a zlozenie mumia.
Nepochybujem, ze mnohi mali s nim skvele vysledky, ale kolko bolo poskodenych, to nehladaj v reklamach na mumio.Tam sa s tym rozhodne nepochvalia.
mirka, nehovorim o nepriaznivych ucinkoch mumia, len o moznosti nepriaznivych ucinkoch z velmi rozdielnych zlozeni. Naviac Kirgizstan nie je prave krajina, kde by bola specialne vysoka kvalita v tradicii vyroby(je to zaostala cast Ruska) a ja sa drzim zasady "opatrnost je matka mudrosti"
pokracujem: momentalne nemam k dispozicii viac casu na vyskym netu, ale pamatam si aj podobne cinske pilulky, tiez cierne a predavane ako mineralovy doplnok, ktore v zhode s dopisovaterlom fetty su zmes vytrusov horskej mysi(pika)a prachu skal, obvykle vystarnute , ktore sa v Cine hojne pouzivaju.
To ale nie je Kirgizske Mumio.
Takze tu mate hned potvrdenie, aka siroka a nepresna definicia na mumio je, takze mam svoj dovod na to, aby som ho nejak extra nedoporucal.
Podobny problem mam aj z vcelymi vyrobkami, lebo ich zlozenia su extremne rozdielne, mozne zamorenia a alergie na ne su caste.
Takze napriek ich castej uzitocnosti mam z nich vzdy urcite obavy.
Ked aj som kupoval tieto vyrobky, vzdy som chcel byt isty na ich povod, tj museli byt z oblasti bez priemyselneho zamorenia, ako napr med, propolis a materska kasicka z horskych luk Colorada, chemicky a tepelne nespracovane.