Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škola-spolužiaci-problém pls poraďte ...

Príspevok v téme: Škola-spolužiaci-problém pls poraďte ...
_wrrrr

No takže ja by som mala taký problém .... V škole-v triede sa ku mne a mojej kamarátke správajú strašne zle ... ja a ona = veľké protiklady,a predsa si rozumieme ..Ju každý odhováral aby sa so mnou kamarátila,a to ani neviem prečo ..URČITE som nikdy nebola outsider,pretože vždy som v triede robila zábavu,mala som veľa kamarátov,aj mám,ale nie z triedy ... My dve spolu sedíme,a spolužiaci vykrikujú,že prišli trávičkárky ( v živote som len ani naživo nevidela Marihuannu) na hodinách etiky žalúju že chlastáme,fajčíme,chodíme pozaškolu( to s pozaškolou je zase velikánska lož,pretože ani jedna z nás nebola pozaškolu) ... Vlastne v triede je pár ľudí,ktorí sú oveľa horší ako my, sú vonku do rána,po diskotékach,ožierajú sa,a my nič také že vonku nemozeme byt ...u mna limit do siedmej ;) ... Síce to s fajčením je pravda,občas si dáme,ale nie sme na tom závislé ... Pár ludí z triedy to propaguje viac a niektorí (cca 4) už aj skusali trávu ... Nie som nejaká že by som sa nevedela obránit,vedela by som ich zničiť .;) ... jednej som to už urobila ale viac nechcem ... čiže fakt neviem akoby som to mala riešiť? nevšímať si to ? s triednou určite nie pretože tá ma taktiež neznáša,pretože jej trepú o mne hlúúposti .... Je ťažké v takej škole byť .inak som deviatačka,ale som na osemročnom gymnáziu ... No tak v skratke som to opísala ... :) ..

MiracleOfTrue

u nas v skole pripominam sme GYMNAZIUM!! na nasom lyziaraku prisiel za nami vychovny poradca skoly s flaskou vodky v ruke ze kto si da..
a pil s nami :)
alebo moja specialna triednatrochu starsia skleroticka pani..pride na hodinu zle zapise do triednej knihy a pred celou triedou povie do p***
proste uplne bezna vec asi uz na kazdejskole

[zruseny12]

...taketo veci sa nedeju len v skolach,to je sucast aj tohto sveta...deje sa to vsade kde sa otocis...v praci,v skole,...atd.
clovek sa musi len nejak obrnit pancierom,lebo by neprezil...

a nechapem,ako mozu o vas hovorit,ze chodite poza skolu,ked v skole sa pise-zapisuje dochadzka...a ze si vymyslaju,je to normalne asi vam dvom nieco zavidia...

jajka

no tak ta skola na ktoru som myslela,widim,ze ich je asi wiacej takych :DDa ze seriozny ucitelia ha,tomu uz ani ja nikdy neuverim,som rada,ze som z tej pakarne vypadla uz :DD