Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škola-spolužiaci-problém pls poraďte ...

Príspevok v téme: Škola-spolužiaci-problém pls poraďte ...
_wrrrr

No takže ja by som mala taký problém .... V škole-v triede sa ku mne a mojej kamarátke správajú strašne zle ... ja a ona = veľké protiklady,a predsa si rozumieme ..Ju každý odhováral aby sa so mnou kamarátila,a to ani neviem prečo ..URČITE som nikdy nebola outsider,pretože vždy som v triede robila zábavu,mala som veľa kamarátov,aj mám,ale nie z triedy ... My dve spolu sedíme,a spolužiaci vykrikujú,že prišli trávičkárky ( v živote som len ani naživo nevidela Marihuannu) na hodinách etiky žalúju že chlastáme,fajčíme,chodíme pozaškolu( to s pozaškolou je zase velikánska lož,pretože ani jedna z nás nebola pozaškolu) ... Vlastne v triede je pár ľudí,ktorí sú oveľa horší ako my, sú vonku do rána,po diskotékach,ožierajú sa,a my nič také že vonku nemozeme byt ...u mna limit do siedmej ;) ... Síce to s fajčením je pravda,občas si dáme,ale nie sme na tom závislé ... Pár ludí z triedy to propaguje viac a niektorí (cca 4) už aj skusali trávu ... Nie som nejaká že by som sa nevedela obránit,vedela by som ich zničiť .;) ... jednej som to už urobila ale viac nechcem ... čiže fakt neviem akoby som to mala riešiť? nevšímať si to ? s triednou určite nie pretože tá ma taktiež neznáša,pretože jej trepú o mne hlúúposti .... Je ťažké v takej škole byť .inak som deviatačka,ale som na osemročnom gymnáziu ... No tak v skratke som to opísala ... :) ..

jajka001

vieš musiš si uvedomiť svoju hodnotu...že to že nepiješ nefajčiš že je dobré a nie zlé...skús ich zaujať niečím iným, niečím čím si šikovná, čím vynikáš..daj sa na tanec alebo niečo čo teraz letí

jajka001

na strednej je to tazke. ja som zacala na strednej fajčit LEN kvoli tomu, aby som zapadla. poviete ze je to hlupost, ze treba byt sa sebou, stat si za svojim...ale jednoduchsie je trochu si pokaslat a byt s ludmi,ako byt sam a s depkami. potom ked som to uz nepotrebovala tak som fajcit prestala...ale decka zacinaju fajcit prave kvoli tomuto, kvoli kamošom. Ja ti neporadim nic, lebo radit fajčit ti nechcem a nechcem ti davat ani ziadne pseudoamericke rady. Drzim ti palce aby si strednu prezila bez ujmy na psychike.

domca111

PROSIM VAS CO MAM ROBIT? SOM PSYCHICKY NA DNE... SO MNOU SA NIKTO V SKOLE NECHCE BAVIT LEN PRE TO, ZE NIE SOM AKO ONI- NEFAJCIM, NEPIJEM A SOM SLUSNA..STALE SI ROBIA SRANDY A NEVIEM SA UBRANIT :-((( PROSIIM POMOZTE MI!!!!! JE MI KAZDY DEN Z TOHO ZLE, STALE NAD TYM MYSLIM ZE PRECO CLOVEK TAKY AKO JA MUSI TRPIET KED NIKOMU ZLE NEROBIM A ESTE AJ PORADIM KED NIEKTO NIECO POTREBUJE :-((( PROSIIIM POMOZTE, NEVIEM AKO TO TAM VYDRZIM ESTE 3 ROKY :-((((( PLSS..AKO SA MAM SPRAVAT?? CO MAM ROBIT?? AKO NA TO NEMYSLIET???? :-(( JE MI ZLE :-((

[zruseny12]

...tak,bohuzial je taka doba...
tiez som zazila jeden problem z profesorom,ked ma nechcel pustit postupit dalej do dalsej triedy,totiz som prestupila na inu skolu a robila som skusky z nejakych predmetov,lebo som sa ucila 2rocniky naraz...a len koli tomu,ze som sa mu zapacila,tak chcel aby som cim dlhsie ostala na skole...ale mala som stastie,lebo triednu sme mali velmi dobru..sla za riaditelom skoly a poprosila ho o opravne skusky a aby tam bolo viac prisediacich...a potom som mala ocko aj u riaditela...takze aj niekedy sa diali vselijake veci,ale teraz to mate velmi zle...svet je cim dalej tym horsi...

MiracleOfTrue

ale tak najhorsie je to ze to robia ucitelia- ti ktori maju byt ziakom druhymi rodicmi a ucit ich k dobru nie k zlu:/

miracle-ktosi?

miracleoftrue posledne dni ta sledujem v roznych temach mam otazku kolko mas rokov?lebo teraz pises ze studentka gymnazia ale tak nazory mas ako starazenska..

MiracleOfTrue

su aj taky experti ktori si vedia vymysliet ze nas (teda aspon mna ) v skoel nezapisuju pretoze chrapem s profesormi..